Színes

Meghalt az egyik legismertebb melegpornó-színész

 

33 éves korában elhunyt a felnőttfilmes előadó Jason Pacheco, aki Randy néven a Sean Cody stúdió egyik arca volt.

Pacheco július 4-én osztott meg egy képet az Instagramon, és mint a posztból kiderült, veseproblémákkal került kórházba, ahol már öt napja kezelték. A kórházi számlák rendezéséhez a GoFundMe oldalon kért segítséget, írja az Advocate. Ha az egészségügyi probléma nem lett volna elég, az is kiderült, hogy egy átmeneti szállón lakott, de a kórházi kezelés miatt elvesztette a jogosultságát, így már nem volt hová mennie.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jason Pacheco (@randysc22) által megosztott bejegyzés

 

Halálának pontos okát nem közölte a család, de Pacheco korábban azt írta, hogy a veseműködése már csak 21 százalékos az orvosok szerint.

Pacheco 2013-tól forgatott a Sean Cody stúdióval gay-for-pay előadóként. 2019-ig tartó közös munkájuk alatt a heteró férfi a stúdió legtöbb jelenetet jegyző felnőttfilmesévé és a rajongók kedvencévé vált. Egy 2018-as interjújában elmondta, hogy melegpornós karrierje miatt kirúgták az étteremből, ahol egyébként dolgozott. Ekkor többek között azt is elárulta, hogy nem nézi meg a saját jeleneteit, mert egyszerűen nem érdekli a dolog, és hogy heteróként csak azért vágott bele a melegpornóba, mert szüksége volt a pénzre: “Eleinte ideges voltam. De aztán nem is volt olyan rossz, mint ahogy gondoltam. Nehéz tud lenni más heteró srácokkal dolgozni, akiket teljesen hidegen hagy az egész. Én mindent megteszek, hogy jól nézzen ki, amit csinálunk, és hogy közben jól érezzék magukat, ettől működik a dolog.”

„Tényleg mindent beleadok. Egyszerűen hálás vagyok a lehetőségért, hogy ezt csinálhatom, és hálás vagyok a rajongóimnak. Mindannyiukat szeretem, és ők tartják életben a karrieremet” – mondta Pacheco 2018-ban.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin