Színes

Trump volt ügyvédje egy melegpornós munkásságát élteti

Matthew Camp

 

Száz dollárért vállalta Michael Cohen, hogy egy melegpornós munkásságát és OnlyFans karrierjét éltesse. Mindezt úgy, hogy nagy valószínűséggel se a címzettel, se az OnlyFans mibenlétével nem volt tisztában.

Cohen több mint tíz éven át dolgozott Trumpnak, bizalmasa, tanácsadója és kényes ügyeinek eltussolója volt. Aztán az elnök magára hagyta, amikor Cohen ellen büntetőeljárás indult, ekkor az ügyvéd úgy döntött, mindent kipakol. Az amerikai képviselőház felügyelőbizottsága előtt tett vallomásában elmondta, hogy szerinte Trump rasszista, csaló és szélhámos, aki hazudott az amerikaiaknak.

Adóelkerülés és kampánypénzekkel való visszaélés miatt végül három év börtönbüntetésre ítélték Cohent, aminek egy részét a koronavírus-járvány miatt a saját otthonában töltheti. A volt ügyvéd lehajol az apróért is, és regisztrált a Cameo nevű felületre. Itt celebek és közéleti személyiségek vállalják, hogy 100 dollár díjazás ellenében a kedves ügyfél által megrendelt szöveggel videót küldenek a címzettnek.

Így történhetett, hogy a melegpornós Matthew Camp is videót kapott tőle előre megadott szöveggel. Az elkészült videóban Cohen őszinte arccal elmondja, mennyire remek Camp munkássága az OnlyFans felületén, és hogy ő a nézőkkel együtt a műsora „minden pillanatát élvezte”.

Hiába, száz dolcsi az száz dolcsi.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin