Divat

TRANSitions buli a Tiptonban

 

Ahogy egy személy identitása sincs kőbe vésve, úgy a Tipton budapesti bemutatóterme is időről-időre átalakulhat zugkocsmává. A világsztárok által is kedvelt hazai designer szemüvegmárka rendszeresen szervez bulikat, hogy ne csak szemüveget, de élményt is adjon rajongóinak. A Budapest Pride elé időzített parti július 22-én a TRANSitions nevet kapta, nem véletlenül. Ezúttal nem egy zenekar, vagy egy DJ felel a hangulatért, hanem Budapest három híres drag queen előadója. Ezen felül egy további átalakulást is ünnepel a márka. Bemutatják az Essilor Transitions lencséit, melyek a fényviszonynak megfelelően változtatják színüket.

Bemutatóterem, rendezvényhelyszín és Budapest egyetlen mezcal bárja. A Tipton Eyeworks Showroom számos arcát tudja megmutatni azoknak, akik ide látogatnak. A pride alkalmából az ikonikus szemüvegmárka az átváltozást és a sokszínűséget ünnepli. A TRANSitions partin három drag művész, Betty Blue, Rebecca White és Daniella performanszát is láthatják a vendégek, Budapest egyetlen mezcal bárja pedig egész este kínálja az italból készült koktélokat. A Tiptonnál elengedhetetlen zenéért Dj Bodoo felel.

A Tipton, a zene és a queer közösség összefonódása azonban nem újdonság, szinte a márka történetével egyidős. Jó pár éve egy londoni üzlet bevásárolt a Cinematique kollekcióból (ennek száraiban filmszalag kapott helyet), majd egy nap felhívták Zacket, az alapítót, hogy szükségük lenne egy olyan egyedi darabra, amin egy meztelen férfitest látható. A megrendelő egy névtelen, de annál nevesebb kliens volt, akiről mindössze annyit árulhattak el a monogramja: E. J. Úgy tűnt, lehetetlen olyan szalagot szerezni, ahol csak ez a bizonyos testrész látható, úgyhogy végül egy jöhetett szóba: ha készítenek egy fotót – méghozzá Zackről. Később kiderült, hogy a megrendelő Elton John élettársa volt, aki az énekesnek szeretett volna valami személyes dolgot venni a születésnapjára. Sir Eltonnak pedig bizonyára tetszett az ajándék, mert le is fényképezték benne.

A mostani bulihoz kapcsolódóan a Tipton Eyeworks Showroom bemutatja az Essilor Transitions fényre sötétedő/világosodó lencséit. Ezeket a mindennapokban használható lencséket úgy tervezték, hogy segítségükkel bármilyen helyzetben jobban láss, mint bárki az emberiség történetében. Automatikusan alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz, az átlátszótól akár a legsötétebb árnyalatra váltva. Különlegességük, hogy ezt nem csak két fokozatban teszik, hanem átmenetesen, tehát egy ablak mellett ülve más árnyalatot vesznek fel, mint például a strandon.

Csatlakozz az eseményhez! Regisztrálj a július 22-i partira a Tipton Eyeworks Showroomba, legyél szemtanúja a művészek lenyűgöző performanszának, és ismerd meg a bemutatóterem egy olyan oldalát, amelyet még sosem láttál.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin