Hírek

Timothée Chalamet egy LMBTQ központot támogat adományával

 

Pár napja lezajlott a 76. Golden Globe-díjátadó, ahol Timothée Chalamet újra bebizonyította, hogy támogatja az LMBT+ közösséget.

A Szólíts a neveden sztárját a Golden Globe interjúja alatt érte a kérdés január 6-án, hogy ki(k)nek adományozna ezer dollárt, a válasza pedig egy pillanat alatt meg is érkezett – írja a PinkNews.

Az idei Golden Globe díjátadón a jelöltek a Moët & Chandon pezsgőivel koccinthattak, de az italgyártó jóvoltából arra is volt lehetőségük, hogy 1000 dollárt adományozzanak kedvenc jótékonysági szervezetüknek.

A Csodálatos fiú szerepéért jelölt Timothée Chalamet-t bár kissé váratlanul érte a kérdés, mégis szinte gondolkodás nélkül ajánlotta fel ezt a pénzt a New York-i LGBT Community Centre-nek.

Timothée Chalamet már a tavalyi évben is támogatta ezt a központot, valamint két olyan szervezetet is, melyek mindketten a szexuális bántalmazás ellen küzdenek.

A fiatal színész azt is elárulta, miért döntött az adományozások mellett. Ebben közrejátszik az is, hogy pályafutása alatt mennyit fejlődött, és ezzel együtt az elvállalt szerepekre és színésztársaira is másként tekint.

„Méltó akarok lenni arra, hogy olyan bátor művészek mellett állhassak, akik azért harcolnak, hogy minden embert azzal a tisztelettel és méltósággal kezeljenek, amit megérdemelnek.”

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin