Lifestyle

Szürreális melegkomédia az év egyik legjobb brit szitkomja

Russel Tovey Juice
Mawaan Rizwan és Russel Tovey. Fotó: BBC

Russel Tovey az American Horror Story: NYC után könnyedebb vizekre evezett, a BBC Juice című szürreális vígjátéksorozatában játszik.

Tovey nagy rajongója a sorozat alkotójának, Mawaan Rizwan pakisztáni születésű komikusnak. Rizwan a sorozatban Jammát alakítja, akinek nehezére esik a felnőtt lét, egy igazi nagy gyerek lélekben. A történet nyomon követi, ahogy Jamma megpróbál navigálni párkapcsolatában a Tovey által alakított, idősebb és érettebb Guyjal, és ahogy mindenáron igyekszik megnyerni magának a családja figyelmét.

A történet részben Rizwan saját életén alapszik és a képernyőn a valódi édesanyját és bátyját láthatjuk a történetbeli családjaként is.

A sorozat meghökkentő vizuális elemekkel és vad színekkel operál, teljesen szürreálisnak lefestve azt a világot, amibe Jamma bezárkózik.

Russel Tovey szerint imádnivaló a két férfi kapcsolata a történetben. „Guy imádja Jammát, aki megnevetteti, megríkatja és komolyan megkérdőjelezi azokat a határokat, amelyeket Guy magának kiszabott. Minden nap egy kaland Guynak míg Jammával van, és ez felvillanyozó érzés, addiktív és olyan, mintha mindig a veszély határán egyensúlyoznának!”nyilatkozta a színész.

Kritikusok szerint a Juice az év egyik legjobb brit szitkomja.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin