Színes

Szombat este tartották a 2022-es Mister Gay Belgium versenyt

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mr. Gay Belgium (@mrgaybelgium)

 

A 33 éves Maarten Truijen nyerte a 2022-es Mister Gay Belgium címet. A november 12-én megválasztott Truijen a 2020-as győztes Joren Houtevels helyét veszi át a belga LMBTQ közösség nagyköveteként, aki a világjárvány miatt egy évvel tovább viselhette a képzeletbeli koronát.

Idén 109 jelentkező közül választották ki azt a 12 döntőst, akiknek a több hónapos, intenzív felkészítési időszak során egy szabadon választott ügyben kellett kidolgozniuk egy saját kampányt. A szombat este tartott showműsor során nemcsak a legjobb formájukat kellett hozni, de a döntősöknek a saját kampányukat bemutatva kellett meggyőzniük a zsűri tagjait. A győztes Maarten Truijen az öngyilkosságok megelőzése mellett kötelezte el magát, és a következő évben ezzel szeretne foglalkozni:

„Saját magunk szeretete és az önelfogadás szerintem a legfontosabb értékek, amelyekkel rendelkezhetünk az életben. Az vagy, aki vagy. De még mindig túl sokan vetnek véget az életüknek az orientációjuk miatt.”

 

Truijen egyébként nem számított arra, hogy megnyerheti a versenyt, amikor jelentkezett: „A célom elsősorban az volt, hogy egy kicsit szebbé tegyem a világot. A szeretetet szeretném terjeszteni, saját magunk és mások iránt is. Azt hiszem, a világnak erre nagy szüksége van a pár sivár év után.” A Mister Gay Belgium második helyezettje a 28 éves Tim Küsters, a harmadik pedig a 34 éves Jonas Defruyt.

A verseny hivatalos YouTube csatornáján a véghajrá előtti felkészülésbe is bele lehet nézni:

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin