Lifestyle

Szívhez szóló beszédet búcsúzott az Eurovízió biszexuális nyertese

Mint arról oly sokan beszámoltak, az idei Eurovíziós Dalfesztivál eredményeként 1975 után először Hollandia vihette el a verseny győztesének járó díjat, melyet a második és harmadik helyen Olaszország Mahmooddal és Oroszország Sergey Lazarevvel követett.

Miután kihirdették Hollandia győzelmét, a huszonöt éves Duncan Laurence, aki egy korábbi sajtótájékoztatón mondta el, hogy biszexuális, boldogan sétált fel a színpadra, ahol a tavalyi győztes, Netta adhatta át neki a díjat – számol be róla a Gay Star News.

Arcade című dalának eléneklése előtt azonban Duncan megragadta az alkalmat, hogy köszönetet mondjon mindazért, ami vele történt, és felhívja a figyelmet arra, milyen fontos is az, hogy önmagunk lehessünk:

Szerintem a legfontosabb dolog, hogy maradj önmagad és olyannak lásd magadat, mint ahogyan én látom magamat, ahogy látom Sergey-t és Christ, és ahogyan én látlak téged, egy emberi lénynek. Mint olyan ember, aki tehetséges és mostantól ezzel a díjjal rendelkezik, sok éven át ragaszkodhatok ahhoz, amit igazán szeretek – még akkor is, ha más a szexuális irányultságom. Tartsd ki a mellett, amit szeretsz, hozd ki belőle a legtöbbet, és azért szeresd az embereket, akik. Ez a legfontosabb. Álmodj nagyot.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin