Gasztronómia

Szivárványos rénszarvasok a karácsonyi bejglin

 

Legyen az mákos, vagy diós, a bejgli bizony elmaradhatatlan része a karácsonynak. Az édes tradíciót Magyarországon most limitált kiadásban szivárványos rénszarvasok is színesítik.

Mindenki a maga kedvencét imádja, abban azonban valószínűleg közmegegyezés van, hogy a jó bejglibe bőven kell töltelék. A Humen.Shopban a különböző desszertek között most az ötven százalék töltelékkel készült klasszikus Szamos bejgli is megtalálható, méghozzá egy különleges csavarral. Mármint csomagolással!

Az eredeti Szamos-minőség most limitált kiadásban a Liberty Collection cuki szivárványos rénszarvasaival is elérhető.

 

 

A bejgli persze nem csak saját örömünkre szolgálhat, hanem ajándéknak is tökéletes. Lepd meg szeretteidet egy szivárványos Szamos bejglivel! Ha idén esetleg nem tudsz saját süteménnyel hozzájárulni az ünnepi készülődéshez, szervezd meg, hogy a számodra kedves személyek asztalára is a legjobb falatok kerüljenek!

 

 

 

A Humen Shopban megannyi exkluzív és szivárványos termék vár rád. Webshopunkban biztonságosan, otthonról vásárolhatsz magadnak vagy szeretteidnek. A termékeket átveheted Foxposton keresztül vagy irodánkban, de a csomagküldést a GLS-futárra is bízhatod.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin