Lifestyle

Tedd velünk édessé az ünnepeket!

A Humen Shopban most könnyen és gyorsan gondoskodhatsz arról, hogy biztosan jól teljenek az ünnepek az asztal körül! Hoztunk néhány ötletet, hogyan tedd még melegebbé az ünnepet akár saját magadnak, akár néhány ajándékkal szeretteid számára!

A Humen Shopban megannyi exkluzív és szivárványos termék vár rád. Webshopunkban biztonságosan, otthonról vásárolhatsz be magadnak vagy szeretteidnek. A termékeket átveheted Foxposton keresztül vagy irodánkban, de ha ajándékokról van szó, akár a csomagküldést is ránk (és egy GLS-futárra) bízhatod!

Sőt! Ha most rajtunk keresztül ajándékozol és megadod a szeretted nevét, egy exkluzív, névreszóló üdvözlőkártyát is teszünk a csomagba!

 

Libery Collection – Szamos mákos és diós bejgli exkluzív csomagolásban

Egyáltalán karácsony a karácsony bejgli nélkül? Nem hisszük! A Szamos bejglijei régóta sokak kedvencei, köszönhetően tökéletes minőségüknek és csodás ízüknek. A tipikus magyar finomságot két klasszikus ízben találhatod meg kínálatunkban: diósban és mákosban. Ám nem csak a Szamos miatt különleges ez a bejgli, hanem a csomagolása miatt is! A Liberty Collection exkluzív, szivárványos karácsonyi csomagolása igazi meleg finomsággá varázsolja a süticsodát, ami ezek után az asztalon azt is üzeni, hogy mindenki egyenlő.

És mindenkinek egyenlő szelet is jár belőle. Persze az már más kérdés, hogy mennyi…

A bejgli viszont nem csak saját örömünkre jó, hanem ajándéknak is tökéletes! Lepd meg szeretteidet egy szivárványos Szamos bejglivel! Ha már idén nem tudsz saját süteménnyel hozzájárulni az ünnepi készülődéshez, szervezd meg, hogy más asztalára is a legjobb falatok kerüljenek!

 

Liberty Collection diós bejgli, 500g (50%)  Rendeld meg ITT!

Liberty Collection mákos bejgli, 500g (50%)  Rendeld meg ITT!

 

Szamos szaloncukor-válogatás exkluzív csomagolásban

De remek meglepetés lehet a GLS csomagküldő-szolgálattal vagy a Foxpost automatába érkező Szamos szaloncukor is, aminek szintén egy exkluzív válogatását találhatjátok meg nálunk, különleges csomagolásban. És persze ne feledjük: meglepheted vele saját magadat is!

A karácsonyfa így nemcsak az ünnepet fogja ünnepelni, de az egyenjogúságot is!

 

Liberty Collection szaloncukor-válogatás  Rendeld meg ITT!

 

Szamos csokoládék, ha apróságot ajándékoznál

Idén karácsonykor sok esetben még apróságokkal sem tudjuk meglepni szeretteinket, hiszen még egy gyors baráti kávézást is szinte lehetetlen véghezvinni. De mutatjuk, mit tudsz tenni, ha valakit tényleg csak szeretnél egyszerűen meglepni: küldj nekik egy Szamos csokoládét! A Humen Shopban háromféle csokoládéból is válogathatsz.

Te megrendeled, mi postázzuk, a kiszemelt pedig jól meglepődik.

Pro tipp: akár udvarlásnak sem utolsó egy tábla csokoládé elküldése az ünnepi időszakban! Sőt! Ha kiszemeltednek vagy kedvesednek küldöd a csomagot, egy exkluzív, szerelmetes üdvözlőlapot teszünk a csomagba!

 

Szamos táblás étcsokoládé, 70% kakaótartalom 100 g  Rendeld meg ITT!

Szamos táblás tejcsokoládé, dobos torta, 100 g  Rendeld meg ITT!

Szamos táblás étcsokoládé, marcipán töltelékkel 120 g  Rendeld meg ITT!

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin