Színes

Százezren énekelték Ariana Grande dalát a diktatúra ellen tiltakozva

fotó: Facebook / Leni Robredo

 

A Fülöp-szigeteken rögtönzött koncert kerekedett egy politikai tüntetésből, amikor a rózsaszínbe öltözött százezres tömeg rákezdett Ariana Grande „Break Free” című dalára egy helyi drag queen, Minty Fresh vezényletével.

Az ország jelenlegi alelnöke, Leni Robredo is indul az elnökválasztáson, akivel szemben a korábbi diktátor, Fedinand Marcos fiának két számjegyű előnye van. A legendásan korrupt Marcos família és a diktatúra visszatérése ellen naponta tüntetnek Robredo támogatói.

Ferdinand Marcos Jr. ellenében határozza meg magát Robredo, a szabadság szószólójaként, és a jelenlegi alelnököt hatalmas arányban támogatják a nők és a helyi LMBTQ közösség. Akik ezt a támogatást nem is félnek kimutatni. A március 20-i tüntetésen a színpadon több előadó fellépett, több beszéd is elhangzott, de semmi sem mozgatta meg jobban a tömeget, mint az Ariana Grande-nak öltözött drag queen, Minty Fresh, aki a Break Free című dalt választotta az alkalomra.

A politikusi gyűlések szervezői ezután bizonyára szívesen elkérnék a receptet, ugyanis a Robredót támogató „Pink Sunday” tüntetés akkorát ment a közösségi médiában, hogy a Twitteren a népszerű témák között világszinten is a top3-ba került, és a százezres tömeg énekléséről készült képsorok az énekesnőhöz is eljutottak, aki meg is osztotta az Instagramon.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin