Kultúra

Vért és leszbikus szerelmet ígér egy új animációs film

fotó: Twitter

 

A Fülöp-szigeteken működő animációs cég, a Studio Heartbreak jegyzi a The Lovers című filmet, ami egy szusiséf és egy tengeri szirén sötét története.

Családjának legfiatalabb tagjaként félelmetes a nyomás Sarán: néhai apja hírnevének megfelelve kell fenntartania az éttermüket. Itt fogják rendezni az új kormányzó beiktatási vacsoráját, amelynek a fő fogása egy szirén lesz. Az előkészületek során azonban Sara veszélyes viszonyba keveredik a mitikus lénnyel. A horror elemeket sem nélkülöző The Lovers olyan témákat boncolgat, mint az elfojtás, a generációs trauma, a szerelem, valamint a vágy és az identitás bonyolultsága.

Ahogy arról a CNN Philippines beszámol, a 2022 áprilisában alapított stúdió közösségi finanszírozással készíti a filmet, és a célul kitűzött 60 ezer dollár (átszámítva kb. 20 millió forint) több mint háromszorosa gyűlt össze napok alatt. A film tagalog és angol nyelvű szinkronizálása már elkezdődött, de a bemutató dátuma jelenleg még nem ismert. Az előzetes azonban épp ma jött ki, ennek alapján ígéretesnek tűnik a szirén és a séf a története.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin