Színes

Imádja az internet a Taylor Swiftet előadó fülöp-szigeteki drag queent

Taylor Sheesh, a Taylor Swift megszemélyesítéséről ismert drag előadóművész egy Fülöp-szigeteki bevásárlóközpontban a The Eras Tour számainak saját verzióival kedveskedett a vásárlóközönségnek és az amerikai énekesnő rajongóinak.

A Quezon Cityben található pláza teltházas volt a hétvégén, amikor Sheesh Swift rekordot döntögető turnéjának stílusában adott elő egy szettet. „Minden Swifties társamnak üzenem, hogy nagyon köszönöm a tegnap esti energiátokat” – írta a közösségi médiában a show-járól készült videók mellé. „Találkozunk mindannyian a következő plázaturnéra„.

Sheesh repertoárja Swift slágerének lipsync-előadásából állt, köztük az All Too Well, a Miss Americana and the Heartbreak Prince és a Don’t Blame Me – Swift mindegyiket rendszeresen előadja a The Eras Touron.

Swift egyelőre nem jelentett be turnéidőpontokat az Egyesült Államokon kívülre, a show egyik célja, hogy a Fülöp-szigetekre is eljusson. Nem véletlen, hogy a Swift-rajongók odáig mentek, hogy a plázában készült videóikat olyan hashtagekkel látták el, mint a „#WeWantErasTourPhilippines”.

A showt a Swifties Philippines rajongói kollektíva szervezte, akik két hónappal ezelőtt Manilában is rendeztek egy hasonlót.

 

@deniellesarmiento Omfg your eras tour outfit looks so good #swifttok #taylorswift #swiftiesphilippines #theerastour #taylornation #TheErasFestivalinManila #WeWantErasTourPhilippines #trinoma ♬ UPDATED album ranking – guy (taylor’s version)

 

A műsor annyira népszerű volt, hogy a Twitteren felkapottá vált a „#TheErasFestivalinManila” hashtag.

„Fülöp-szigeteki Swifties, mutassuk meg a világnak, hogy mi hangosabbak vagyunk!” – írták a közösségi médiában a műsor népszerűsítésekor. „Egyesüljünk egy nemzetként ezen az felemelő rajongói összejövetelen, miközben ünnepeljük a Taylor iránti szeretetünket és azt, hogy mennyire #WeWantErasTourPhilippines.”

Swift azután indult hazai turnéra, hogy 10. stúdióalbuma, a Midnights a megjelenés hetében rekordok végtelen sorát döntötte meg, és az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban is az első helyre ugrott.

A nyitónapon 186 millió streameléssel megdöntötte az egy nap alatt legtöbbet streamelt album Spotify-rekordját, megelőzve ezzel Drake 2021-es Certified Lover Boy-ának 155 millió streamelését.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin