Itthon

Semjén Zsolt szerint transzvesztiták világosítják fel a kisgyerekeket az iskolákban

Varga Judit igazságügyi miniszternek nincs ideje tévét nézni, Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott pedig inkább olvas, köztük képregényeket, így nem tudnak nyilatkozni arról, melyek is lennének azok a filmek és sorozatok, amelyek károsak a 18 éven aluliakra csak azért, mert megjelenik bennük egy meleg pár – pedig erről is szól a kormánypártok által áterőltetett homofób propagandatörvény.

Ezzel szemben Semjén Zsolt nagyon is tudna példálózni, de nem teszi, mert még beperelik érte, cserébe pedig nem csak azt mondja el, hogy transzvesztiták világosítják fel a kisgyerekeket az iskolákban, de azt is, hogy a megélt homoszexualitás bűn.

Semjén körülbelül úgy beszél, mintha a magyarországi iskolákban mindennaposak lennének a transzvesztiták, vagy ahová bárki besétálhatna szexuális felvilágosítást tartani, miközben a képzett önkéntesekből álló Melegség és megismerés program is eleve csak azok az iskolákba jutott el, ahová külön meghívást kaptak az oktatási intézményektől.

A KDNP elnöke nem rajongana azért, ha meleg tagja lenne a kormánynak, Varga Judit szerint viszont ez is beleférne. Több államtitkártól is megkérdezték, élhetne-e nyíltan egy azonos nemű kapcsolatban fideszes politikus – akik sokan vannak, erről már Márki-Zay Péter és a Fidesz-alapító Kardos József is beszélt,- de úgy tűnik, hogy ebben a témában nem egységesek a kormánypártok. A Telex készített zseniális videót – minden pillanata arany:

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin