Itthon

A párt alapítója szerint a Fidesz tele van melegekkel

fotó: Ale_Mi

 

Gulyás Márton a Partizán csatornáján Kardos Józseffel, a Fidesz egyik alapítójával beszélgetett. Az apropót az adta, hogy a kormánypárt tegnap egy homofób propagandatörvényt szavazott meg, és egy gyűlöletkampány keretében tudatosan mossa össze a homoszexualitást a pedofíliával.

Kardos József a Fidesz alapítójaként a kezdetektől látta a mai vezetők felemelkedését. Kardos, aki egy évekkel ezelőtti interjúban coming outolt és akit a legtöbben a Sziget programigazgatójaként ismernek, már megszakította a kapcsolatot a Fidesszel. Mint elmeséli, alapítóként minden évben meghívták a párt születésnapi rendezvényére, de körülbelül 10 évvel ezelőtt megütközött azon, ahogy ott Kósa Lajos és Bayer Zsolt minősíthetetlen buziviccekkel szórakoztatta egymást. Ezek után érthető módon többé már nem akart a társaságukban lenni. Pedig a párt legfelsőbb vezetői szerinte nem homofóbok.

“Az, hogy Orbán Viktor, vagy Szájer József, vagy akár Deutsch Tamás milyen vállalhatatlan és milyen kirekesztő kijelentéseket tett az elmúlt években, az egy dolog. De egyébként ezek az emberek magánemberként teljesen normálisan viszonyultak ehhez a kérdéshez. (…) Nekik igazából emberként ezzel nem volt, és szerintem a mai napig nincsen problémájuk. A legnagyobb aljasság ebben a törvényben is az, hogy ennek ellenére ártó szándékkal, pusztán hatalomvágyból, vagy hatalom megszerzésből, -megtartásból, politikai ambícióból mennek neki kisebbségeknek.”

 

Kardos egyébként évekig Szájer József kampányfőnöke, közvetlen munkatársa volt, és méltatlannak tartja, hogy az alaptörvényhez adta a nevét – amely kizárólag egy férfi és egy nő életközösségeként határozza meg a házasságot. Pedig az alapító szerint a pártban vannak melegek, köztük egy államtitkár is.

“A mai napig tele van a Fidesz “titkos Ilonákkal”. Mint ahogy minden másik párt is. Titkos Ilonának én azokat hívom, akik melegségüket titkolják, illetve nem merik felvállalni.”

 

A teljes beszélgetést a Partizán csatornáján lehet megtekinteni:

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin