Kultúra

Queer szereplőt ígér a rendező a Star Wars záró epizódjába

Hiába kapott lábra a Star Wars rajongók között a „FinnPoe” páros fogalma és hiába támogatta mindkét színész, John Boyega és Oscar Isaac is, hogy összejöjjenek karaktereik, a Variety-nek adott interjúban megerősítették, hogy ilyesmire nem fog sor kerülni a Skywalker korában.

 

John Boyega (Finn) és Oscar Isaac (Poe)

 

Boyega elmondta, hogy egyáltalán nem érezte volna furcsának, ha a két karakter közötti egyébként is erős kapcsolat még szorosabbra fonódott volna, ám az így plátói marad végül. Isaac is úgy remélte, hogy Az ébredő Erő utáni filmekben talán majd változhat a helyzet, de nem volt beleszólása. „Természetes folyamatnak tűnt, de sajnos egy olyan korban élünk, ahol az emberek félnek… nem is tudom, mitől” – mondta Isaac.

J.J. Abrams, a film rendezője hozzátette: a kötelék így is mély és szoros lesz. Lesz-e ettől függetlenül LMBTQ reprezentáció a filmben? Abrams erre sejtelmes választ adott. „Ami az LMBTQ közösséget illeti, fontos számomra, hogy azok az emberek, akik elmennek megnézni a filmet, reprezentálva érezzék magukat. Nem mondok semmit azzal kapcsolatban, mit fog történni a filmben. De amit mondtam, elmondtam.

A Skywalker korát Magyarországon december 19-én mutatják be.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin