Hírek

A Star Wars sztárja örülne Finn és Poe szerelmének

Decemberben a Skywalker korával befejeződik a jelenlegi Star Wars trilógia, és a rajongók mellett az egyik főszereplő, Oscar Isaac is reménykedik benne, hogy végül Finn és Poe barátsága szerelemmé alakul.

A rajongók már az új trilógia első része, Az ébredő Erő óta remélik, hogy a pilóta, Poe Dameron (Oscar Isaac) és az ex-rohamosztagos, Finn (John Boyega) között szerelem bontakozik ki. Egyelőre azonban néhány árulkodó jelenettel kellett beérniük, valamint az egyik színész, Oscar Isaac kijelentéseivel, hiszen ő is osztozik a rajongók vágyán – számol be róla a Gay Times.

 

John Boyega (Finn) és Oscar Isaac (Poe)

 

„Szerintem egy nagyon-nagyon mély kapcsolat van Finn és Poe között. Van egy nagyon-nagyon mély kapcsolat John és köztem is. Ezek a srácok szeretik egymást”

– nyilatkozta Oscar Isaac az Entertainment Weeklynek.

Azt azonban a színésznek is be kellett látnia, hogy bármennyire is szeretné, Finn és Poe kapcsolatának jövőjéről nem ő dönt.

„Az az igazság, hogy színészként nem sok mindent tehetek, hiszen nem én írom a forgatókönyvet, de szerintem remek irányt venne a történet, és ezzel sokkal eredetibb is lenne, de egyelőre csak annyit mondhatok, hogy a lehetőség ott lakozik a történetben.”

Nem ez az első alkalom, hogy Oscar Isaac Poe szexuális irányultságáról nyilatkozott. Volt már rá példa, hogy megkérdezték, mit jelentene számára, ha filmbeli karaktere az LMBTQ közösségbe tartozna, amire a következő választ adta: Azt, hogy az emberek láthatnák magukat egy olyan hősben, mint Poe, egy olyan filmben, mint ez, és ezt imádnám.

Amikor pedig arról kérdezték, hogy vajon Poe kinek adná tovább édesanyja nyakláncát, a színész a nemsemleges „partner” szót használta véleménye kifejtéséhez.

Ha Poe és Finn valóban egy párt alkotna a trilógia végére, nem ők lennének a Star Wars univerzum első LMBTQ karakterei. Azt ugyanis már megerősítették, hogy Lando Calrissian pánszexuális, a Star Wars: Ellenállás című animációs sorozatban pedig, amely Az ébredő Erő előzménye, Orka és Flix lettek az első azonos nemű pár.

 

 

Previous post

Tönkreteszi a karácsonyt a csókolózó pasik reklámja a vallásos csoport szerint

Next post

A helyi templom kényszerítette a könyvtárat, hogy megváljon egy LMBTQ mesekönyvtől