Lifestyle

Pucér képpel lepte meg rajongóit a meleg olimpikon

Október elsején ünnepelte 27-ik születésnapját Gus Kenworthy. A fiatalember a Szocsiban rendezett 2014-es Téli Olimpiai Játékokon síakrobatika férfi slopestyle versenyszámában szerzett ezüstérmet, majd három évvel ezelőtt egy magazinnak adott interjúban osztotta meg a nyilvánossággal, hogy meleg.

A nagy napnak idén attól van hírértéke, hogy Kenworthy pikáns Instagram-bejegyzéssel emlékezett meg róla. De beszéljen helyettünk a fénykép és a kísérőszöveg:

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

27-years-ago I came out of my mum wearing this exact same outfit. Strong queens make strong queens. Happy (my) birthday, Ma! #27 🍰🥂🎉🎁

gus kenworthy (@guskenworthy) által megosztott bejegyzés,

 

27 évvel ezelőtt pontosan ebben a szerelésben jöttem ki édesanyámból” – olvasható.

A fényképet pár órával azután tette közzé, hogy kikerült egy fotó, amellyel a The AIDS Memorial Instagram-oldalt népszerűsíti. Az oldallal indulása után mi is foglalkoztunk:

 

Különleges oldal indult az AIDS áldozatainak emlékére – Humen Online

the_aids_memorial néven indított Instagram-oldalt egy angol férfi. „Az AIDS-terror időszaka mindig is érdekelt. A történelem e szelete egyszerre nyűgöz le és borzaszt el: az AIDS megjelenése a nyolcvanas években, a melegközösség sorsa és a rengeteg elfeledett áldozat” – meséli Stuart, akinek oldalát már most közel hétezren követik.

 

Gus a bejegyzéssel az AIDS Life Cycle adománygyűjtő kampányra hívta fel a figyelmet és vállalta, hogy jövő júniusban letekeri a San Francisco és Los Angeles közötti távot. Bízik benne, hogy buzdítására több, mint 1 millió dollár jön össze a HIV-kampány javára.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin