Utazás

Programajánló: Márton-napi torkoskodás LMBTQ-barát környezetben (X)

 

A harkányi Dráva Hotel**** a hazai vidéki szállodák között az első volt, amely büszkén hirdette magáról, hogy szeretettel várja az LMBTQ+ közösség tagjait is. A gyógyfürdőjéről híres baranyai településen található wellness-szálloda kiváló lehetőség egy hétvégi kirándulásra vagy kikapcsolódásra akár a párunkkal, akár barátokkal, nagyobb társasággal. Igény szerint mindezt pedig teljesen privát környezetben is tehetjük, a szálloda főépületén kívül ugyanis apartmanházak is foglalhatóak, a társaságok részére különtermeket, szórakozási lehetőségeket biztosítanak. A Dráva Hotel teljeskörű rendezvényszervezést vállal, így akár üzleti – céges – családi rendezvényekkel is érdemes felkeresni a 4 csillagos wellness hotelt.

A villányi borvidék közelsége miatt őszi boros kikapcsolódási program lehet Szent Márton napja, azaz november 11., amely reneszánszát éli hazánkban, ez a nap elsősorban a gasztronómiáról, a libalakomákról és az újborról szól. A villányi borvidéken ez egy ikonikus esemény, amelyre a pincészetek és az éttermek is készülnek. A harkányi Dráva Hotel****-től mindössze 15 km-re található Villányba nagyon egyszerű eljutnunk, a szállodából többféle transzfer is biztosított a libanapokra.

 

 

A Márton-napi vigasságok kipihenésére vagy éppen a rákészülésére érdemes igénybe vennünk a Dráva Hotel wellness részlegét, ami egész évben nyitva tart, ahogy a harkányi gyógyfürdő is. Márton-napra természetesen a szálloda is készül, az esti vacsorakínálatban, és a szobai bekészítésekben is biztosan találunk libafogást ezen a kiemelt hétvégén, a villányi újborok pedig már kóstolhatóak.

Amennyiben nagyobb társasággal vagy esetleg céges rendezvény miatt érkeznénk a Dráva Hotel****-be, akkor is találunk számos opciót a kikapcsolódásra, és nem csak Márton-napon.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin