Lifestyle

Pörgős főnök asszisztenst keres – Személyi asszisztens pozíció

Rugalmas időbeosztással és rendszeres home office lehetősséggel kínál személyi asszisztensi pozíciót a Brand Passion Group / Premium Gin Hungary.
Az FMCG és Spirits ágazatban működő cég a hat fős italkóstolóktól az 1600 fős fesztiválokig szervez rendezvényeket, valamint a disztribúciótól a marketinging nemzetközi márkák hazai építésével foglalkozik. Ügyvezetőnk munkáját támogató személyi asszisztenst keresünk, aki

  • hatékony a problémamegoldásban
  • lényegre törő módon kommunikál
  • profin menedzsel időbeosztást
  • magabiztosan használja az angol nyelvet
  • nyitott a világra és az új dolgokra

Folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok vagy felsőfokú végzettség előny, de nem feltétel.

Az egyelőre 4 órás pozícióval (később 6 vagy 8 órás is lehet, megbeszélés szerint) lehetősége nyílik az asszisztensnek megfigyelni, hogyan is működik egy cég belülről és hogyan épül fel egy márka egy olyan kreatív ügyvezető mellett, aki folyamatosan új dolgokba vág bele – legyen az LMBTQ médiacég vagy népszerű fitnesz edzésforma hazai bevezetése. Intenzív, de garantáltan nem unalmas pozíciót kínálunk.

Fényképes jelentkezéseket a hello@brandpassion.hu e-mail címre várjuk, október 17-ig.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zsolt Jordi Erdei (@ezsoltee)

 

Arról, hogy miért is jó Erdei Zsolttal dolgozni és mi vár rád, üzleti partnereink nyilatkoztak:

Ismered azt az ember típust, aki mindig inspirál, és folyamatosan azon van, hogy jobb és szebb legyen a világ? Na ilyen ember Zsolt is. Elképesztően kreatív, és mindig barátságos viselkedése arra ösztönzi a közelében lévőket, hogy fejlődjenek és merjenek kiteljesedni. Persze szükség van egy olyan segítő kézre is, aki a szárnyaló fantáziáját segíti, és tud támasza lenni olyan helyzetekben is, amikor nehézségekbe ütközik. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó barátok/kollégák lesztek, ha Te is többet akarsz tenni, mint az “átlag” emberek. Zsolttal könnyű és jó együtt dolgozni.

Balogh András (RiMiKer Plus Kft.)

Erdei Zsolt az egyik legelszántabb és legsokoldalúbb menedzser, cégvezető, akit ismerek. Óriási képzelőereje van, ami megvalósítási készséggel párosul. Évek óta kiválóan tud kapcsolatokat építeni és működtetni több üzleti tevékenységet egyszerre. Viszont pontosan emiatt a széles látókör miatt a részletekre sokszor nem jut idő. Ezért szükséges számára egy olyan személy, aki nemcsak megérti és elfogadja a személyiségét, hanem képes felvenni is vele a tempót. Cserébe kiváló szakmai lehetőségeket, valamint emberi tiszteletet és elfogadást kaphat, ami igen ritka manapság. Összességében szerintem megéri Zsolttal dolgozni.

Balogh Máté András (Art is Business)

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin