Nagyvilág

Polgármesteri székért indul az egykori melegpornó-színész

Az egykori melegpornó-sztár Antonio Moreno, más néven Héctor de Silva maga mögött hagyta a felnőttfilm-ipart, és egy spanyol kisváros polgármesteri székéért indul.

Moreno, aki a kelet-spanyolországi Carcelén polgármestere szeretne lenni, a Sur magazinnak elmondta, hogy nem titkolja, honnan jött, és sokat tanult a felnőttfilmes időszakból.

A Sur szerint a 38 éves egykori melegpornó-sztár ma állattenyésztőként keresi kenyerét, és párjával él a mindössze 483 lakosú faluban. Emellett önkéntes tűzoltóként is tevékenykedik, ami állítása szerint még jobban Carcelénhez kapcsolja.

A pornószínészi múltamat normálisnak tekintem. A családom tudott róla és támogatott, rendszeresen meséltem a munkáimról. Olyan szakasza volt az életemnek, amit nem bánok, mert sokat tanultam belőle” – mondta Moreno a lapnak.

Albacete városában születtem, de amikor ide megérkeztem, egyből beleszerettem a faluba és a lenyűgöző természetbe. Emellett kiderítettem, hogy egyik nagynénémet egy carceléni családnak adták örökbe. Megkerestem és meg is találtam„.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hector De Silva (@hectordsilvaoficial) által megosztott bejegyzés

 

Moreno a Spanyol Néppárt színeiben indul május 28-án a város jelenlegi polgármestere, María Dolores Gómez ellen, aki 2011 óta tölti be a tisztséget.

Véleménye szerint a település nagyon elhanyagolt, és hogy a lakosság száma folyamatosan csökken, mivel nincs munka, amely vonzaná a gyermekes családokat.

Carcelén sok lehetőséget rejt: jók természeti adottságai, fantasztikus örökséggel rendelkezik és az augusztusi fesztiváljait szélesebb körben is ismertté lehetne tenni” – mondta.

 

Spanyolország – a mediterrán LMBTQ paradicsom

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin