Lifestyle

Összezárta a karantén a lakótársával, és heteró létére attól tart, belezúgott

 

A reddit párkapcsolati szekciójához fordult tanácsért az a 21 éves egyetemista, akit összezárt a karantén a lakótársával.

A névtelenségbe burkolózó levélíró elmeséli, hogy a 20 éves Jake-kel az egyetemen ismerkedtek meg: mindketten ugyanarra a szakra járnak és mindketten épp lakótársat kerestek. Így költöztek össze, és attól függetlenül, hogy alapvetően nagyon különbözőek, teljesen jól elvannak a közös lakásban.

Amikor a koronavírus-járvány miatt náluk is bevezették a kijárási korlátozásokat, mindketten úgy döntöttek, nem utaznak haza a családjukhoz. Jake nem akart kockáztatni, hogy esetleges tünetmentes vírushordozóként hazaviszi a betegséget – a családjában többen is a veszélyeztetett korosztályba tartoznak. A levélíró pedig nem szívesen ment volna haza, mert három hétre összezárva lenni a saját családjával nem hangzott túl kecsegtetően. Így maradtak együtt a karanténban, a bezártság pedig elindított valamit:

„Jake az érzéseit rendszerint érintésekkel is kimutatja. Az az ölelkezős fajta, gyakran átkarol akár engem, akár bármelyik másik havert, ha egymás mellett ülünk – azt hiszem, mind ismerjük ezt a típust. Én nem igazán vagyok ilyen, mert úgy neveltek, hogy a pasik nem ölelkeznek, és nálunk a családban nagyon ritkák voltak a fizikai érintések, már ha voltak egyáltalán. Ettől függetlenül nem zavar, hogy ő ilyen, sőt, ha úgy vesszük, jól is esik. Néha mindegyikünknek kell egy ölelés, nem?”

Ismerik egymás szokásait és igyekeznek azokat tiszteletben is tartani a lehetőségekhez képest. A levélíró egyik szokása például a szunyókálás a nappaliban – ehhez neki többnyire csend kell, mert nehezen alszik el, de eddig nem volt gond, mert olyankor csinálta, amikor Jake nem volt otthon. A karantén alatt ez nyilván nem kivitelezhető, és az egyik szunyókálás alatt történt valami. A nappali elég hűvös, és amikor elaludt, nem volt rajta takaró – Jake azonban hozott egyet, amíg aludt, és gondosan betakarta, hogy meg ne fázzon. Az első meglepődés után már direkt takaró nélkül aludt el, és az eredmény mindig ugyanaz volt: gondosan betakarva ébredt. Sőt, előfordult, hogy arra ébredt, Jake ott ül a közelében, miközben az ő hajával játszik. Azt pedig a levélíró is beismeri, ez olyan megnyugtató érzést adott, amit maga sem gondolt volna. Aztán egy héttel ezelőtt Jake bizonyára azt gondolta, hogy már elaludt, és hozta a takarót – és a betakargatás közben egy kis puszit nyomott a levélíró homlokára.

„Nem ezt volt az első alkalom, hogy megpuszilt. Ahogy mondtam, számára az érintések teljesen természetesen jönnek mindenkivel, bárkinek simán lenyom egy puszit az arcára, mintha az semmiség lenne. De ez most nagyon másmilyen volt. Sokkal inkább intim és szeretettel teli. És jól esett. Mármint nagyon jól esett. Inkább megjátszottam, hogy már alszok, hogy hátha megteszi újra – és megtette. Néha megcirógatja az arcomat is, vagy a hajamat, és te jó ég, az még jobb!

Nem igazán tudom, hogy ez mit jelentsen. Én magamat leginkább heterónak tartom, de benne nem vagyok biztos, mert amennyire tudom, azonos arányban volt pasikkal és nőkkel is. Nem tudom, akkor most elkezdtem volna vonzódni hozzá? Racionálisan nézve Jake jól néz, olyan értelemben, hogy inkább mondanám helyesnek, mint jóképűnek, de sose gondoltam eddig arra, hogy ő vonzó. De most nem lenne ellenemre, ha ezeket a kis homlokpuszikat akkor is csinálná, amikor ébren vagyok. Nem is tudom, hogy magyarázzam el. Nagyon megnyugtató az érzése. Ahogy mondtam, úgy nőttem fel, hogy az érintések nagyon ritkák voltak, igazából csak akkor kaptam, amikor valami rossz történt és szomorú voltam. Hogy mondjam el Jake-nek ezt az egészet, hogy ne legyen meredek?”

Az internet népének feltett kérdésre aztán rögtön érkezett is 1300 komment, amelyek közül a kedvencünk az alábbi, és amelyet mi is osztunk:

„Hol lehet letölteni a következő részt?”

 

 

Ezért alszunk jobban a pasink pólójában

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin