Itthon

Orbán Viktor a pedofíliával kötötte össze a homoszexualitást

Több hetes kihagyás után péntek reggel ismét a Kossuth Rádió vendége volt Orbán Viktor. Az interjúban több téma is előkerült, zárásul a kormány által gyermekvédelminek nevezett, valójában gyűlöletkeltő, a szexuális és nemi kisebbségeket kiközösítő törvény is, amelyről az országgyűlési választással egy időben, április harmadikán lesz népszavazás.

Régi sorosista, ha őt hallják, képzeljék mögé Soros Györgyöt, ő van ránk állítva a Soros-féle hadseregben. Ha valami olyan történik, ami Soros Györgyéknek nem tetszik, akkor ő kezd beszélni” – nyitott a miniszterelnök, arra reagálva, hogy az Európa Tanács emberi jogokért felelős biztosa elítélte a referendumot. Véleménye szerint ez nem emberi jogi kérdés, hiszen „a felnőtt emberek szabadon választják meg az életformájukat”. Jelenleg a gyermekek szexuális neveléséről van szó, amelyben „el kell ismerni a szülőnek azt a jogát, hogy ők mondja meg, hogy hogyan akarja nevelni a gyermekeit”.

A szülő dönti el, hogy mikor, milyen kérdésekkel, milyen szavakkal vezeti be a gyereket a szexualitás bonyolult világába. Nekünk sem volt egyszerű 14 évesen átmenni fiúból férfiba, ez egy bonyolult világ ott” – mondta.

A műsorvezető Nagy Katalin hozzátette, hogy „több iskolába beférkőzött már ez a propaganda”, volt, hogy „egy transzvesztita tartott előadást” a gyerekeknek. Orbán Viktor erre azzal reagált, hogy Németországban a hatóságok a napokban buktattak le egy több száz fős pedofilhálózat. „Jó, ha tudjuk, hogy ebben a modern világban olyan jelenségek is felerősödnek, amelyektől meg kell védeni a gyerekeinket.

A homoszexualitás is jelen van a világban „aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita” – mondta a miniszterelnök, ismételten hangsúlyozva, hogy „minden szülő joggal tart igényt, hogy ha az iskolában akarják szokatlan dolgokkal szembesíteni a gyerekeinket”, akkor dönthessen úgy is, hogy ebből nem kér. „Itthon megoldjuk” – tette hozzá a beszélgetés végén.

A kormányfő tavaly júniusban az uniós tagállamok vezetőinek brüsszeli csúcstalálkozóján még úgy nyilatkozott, hogy ő „a homoszexuális fickók jogait védi” és kijelentette azt is, hogy “ő a jogok harcosa, aki egy szabadságharcos volt a kommunizmus alatt, amikor a homoszexualitást még büntették.” (Bár a valóság ezzel szemben az, hogy Orbán Viktor 1963-ban született. Magyarországon a homoszexualitás 1962 óta nem büntethető.)

 

Így hazudott Orbán Viktor a homofób propagandatörvényről Brüsszelben

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin