Színes

Ókori meleg hadseregről szóló filmben játszana legközelebb Jonathan Bailey

Jonathan Bailey egy, a GQ-nak adott interjúban beszélt először arról, mi a következő LMBTQ-projekt, amelyet szeretne elkészíteni. A Bridgerton sztárja tavaly október óta a SkyShowtime sorozatában, a Fellow Travelersben nyújtott alakításával hívta fel magára a figyelmet.

A Thomas Mallon azonos című regénye alapján készült sorozat két nagyon különböző habitusú férfi illékony románcát követi nyomon, akik az ötvenes évek elején, a McCarthy-korszak Washingtonjának árnyékában találkoznak.

Bailey játssza Tim Laughlint, egy „idealizmustól és vallásos hittől duzzadó fiatalembert„, aki optimistán tekint a második világháború utáni világra. Az élete azonban drámaian megváltozik, amikor megismerkedik Matt Bomer karakterével, Hawkins Fullerrel, aki „anyagilag kifizetődő, színfalak mögötti” politikai karriert épít.

A hivatalos szinopszis így szól: „Négy évtizeden keresztül követjük öt főszereplőnket – Hawk, Tim, Marcus, Lucy és Frankie történetét -, ahogy útjaik keresztezik egymást a hatvanas évek vietnami háborús tiltakozásai, a hetvenes évek drogos diszkó hedonizmusa és a nyolcvanas évek AIDS-válsága során, miközben a világban és önmagukban rejlő akadályokkal kell szembenézniük.

Bár Bailey Tim Laughlin szerepében töltött ideje véget ért, nem vesztegette az időt, hogy javaslatot tegyen a következő LMBTQ-projektre, amelyben szerepelni szeretne.

 

 

A Bomerrel közös GQ-interjúban a színész elárulta, hogy filmötlete a thébai szent sereget, egy olyan elit katonákból álló csapatot követné nyomon, akik egyben egymás lelki társai és sokszor szeretők voltak – mind férfiak.

Megszállottja vagyok Théba szent csapatának, egy 300 meleg szeretőből álló seregnek az ókori Görögországban.” – árulta el. „Ezt szeretném vígjátékként megcsinálni. És összehozni az összes meleg színészt.

Bomer szintén izgatottan nyilatkozott az ötletről, sőt, régi barátját és színészkollégáját, Lee Pace-t is felajánlotta potenciális szereplőként. „Olajozzuk be magunkat, és gyerünk!” – tette hozzá.

Bailey mostani megjegyzései néhány héttel azután hangzottak el, hogy a GAY TIMES-nek arról mesélt, miért vonzotta őt a Fellow Traveler epikus szerelmi története.

A megfelelő időben jött. Valaki megkérdezte tőlem a Bridgerton után, hogy „Mit akarsz csinálni legközelebb?”, és az az elképesztő helyzet állt elő, hogy miután olyan sokáig dolgoztál, hirtelen valódi beleszólásod van abba, hogy mit csinálj” – magyarázta a nyíltan meleg tehetség.

Tudtam, hogy elsöprő meleg szerelmi történetet akarok csinálni, mert ilyet még nem láttam, főleg olyat nem, ami nyolc órán keresztül részletesen kidolgozott.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin