Pride

Hírességek, akik Pride Hónapot ünnepeltek

Júniusban vette kezdetét a Pride hónap megannyi rendezvénnyel és felvonulással a világ különböző pontjain, és közben olyan emberek osztoztak a szivárványon az LMBTQ-közösséggel, akikre felnézhetünk és jóérzéssel tölt el, hogy kiállnak a Pride mellett.

A BuzzFeed összegyűjtötte nekünk azokat a hírességeket, akik saját stílusuk szerint ünnepelték az idei Pride hónapot, a teljesség igénye nélkül.

Nem is lehetnék ennél büszkébb azokra, akik ma itt vannak a tömegben és azokra, akik a világ egy másik szegletében vannak. Ez a közösség teljes mértékben inspirál engem. A bátorságotok, a kedvességre való törekvésetek. A mai napon ünnepeljétek magatokat, és remélem, az év többi napján is így tesztek. Szeretlek titeket!” – írta Lady Gaga közösségi oldalára, aki a Pride hónap alatt több színpadot is uralhatott.

 

 

Mindenki szeretett amerikai elnöke, Barack Obama is megemlékezett a Stonewall-lázadásról, miután néhány hete közösségi oldalán bókolt egy szivárványszínű turbánnak:

50 évvel ezelőtt a Stonewall Innben történelmet írtak, amikor a New York-i LMBTQ-közösség a sarkára állt és elindított egy mozgalmat. 2016-ban büszkén neveztem ki ezt a helyet nemzeti emlékműnek – mindaddig, míg így folytatjuk, a történelmünk fejlődése megegyezik majd a jövőnk fejlődésével.

 

No Title

50 years ago, history was written at the Stonewall Inn when New York’s LGBT community stood up, spoke out, and started a movement. In 2016 I was proud to designate it as a national monument-a reminder the arc of our history is an arc of progress as long as we keep pushing for it.

 

Matt Bomer, nyíltan meleg színész személyesen látogatta meg a Stonewall Innt, melyről egy fotót is közzétett Twitter oldalán szivárványba mártott felirattal pólóján.

 

 

Madonna, aki az év legnagyobb volumenű pride rendezvényén, a World Pride-on is koncertet adott, egy videóban invitált minket a kulisszák mögé, ahol éppen sminkét tökéletesíti, körmei pedig a szivárvány színeiben pompáznak.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Madame ❌ Getting Ready for Pride weekend!! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈 #madamex C E L E B R A T E. 💙💚💛🧡 #worldpridenyc #stonewall50

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

 

A korábbi Spice Girl tag, Victoria Beckham egyedi pólójában pózolt a Pride alkalmából, mely példányainak bevételét az Albert Kennedy Trustnak adományozza.

 

 

Az újdonsült apuka, Andy Cohen barátaival osztott meg egy fényképet a háttérben nem mással, mint New York jelenleg egyik legnagyobb látványosságával, a szivárványszínbe öltöztetett Empire State Buildinggel.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kicking off World Pride with some of my #WWHL All Stars! #HappyPride ⭐️ 🏳️‍🌈⭐️🏳️‍🌈

Andy Cohen (@bravoandy) által megosztott bejegyzés,

 

Gus Kenworthy, olimpikon szintén barátaival állt össze egy közös kép erejéig a Stonewall Inn környékén, szivárványzászlókkal a háttérben, de a látványra a kép előterében sem panaszkodhatunk.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

she loves a good crop ✂️📐

gus kenworthy (@guskenworthy) által megosztott bejegyzés,

 

A Queer Eye Karamo Brown-ja és Jonathan Van Ness, akik közül utóbbi nem is olyan régen bújt elő nemsemlegesként, büszkén mutatták meg Pride-hoz illő öltözéküket.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Today we remember where we’ve been and celebrate where we’re going! w/ @jvn #Stonewall50 #HappyWorldPride

Karamo (@karamo) által megosztott bejegyzés,

 

Nicki Minaj az első Pride koncertjére emlékezett vissza, melyet tíz évvel ezelőtt adott, és amelyet elmondása szerint soha sem fog elfelejteni.

 

https://twitter.com/NICKIMINAJ/status/1144971295869693953

 

Mindeközben végezetül Drew Barrymore művész szemmel ünnepelte a Pride hónapot különböző színnel festett szívekkel szimbolizálva a szerelem sokszínűségét.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jim Dine said it best. I used to stare at this piece when I was a tiny little girl and marvel at it. And it is as fitting for today as ever.

Drew Barrymore (@drewbarrymore) által megosztott bejegyzés,

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb