Pride

Hírességek, akik Pride Hónapot ünnepeltek

Júniusban vette kezdetét a Pride hónap megannyi rendezvénnyel és felvonulással a világ különböző pontjain, és közben olyan emberek osztoztak a szivárványon az LMBTQ-közösséggel, akikre felnézhetünk és jóérzéssel tölt el, hogy kiállnak a Pride mellett.

A BuzzFeed összegyűjtötte nekünk azokat a hírességeket, akik saját stílusuk szerint ünnepelték az idei Pride hónapot, a teljesség igénye nélkül.

Nem is lehetnék ennél büszkébb azokra, akik ma itt vannak a tömegben és azokra, akik a világ egy másik szegletében vannak. Ez a közösség teljes mértékben inspirál engem. A bátorságotok, a kedvességre való törekvésetek. A mai napon ünnepeljétek magatokat, és remélem, az év többi napján is így tesztek. Szeretlek titeket!” – írta Lady Gaga közösségi oldalára, aki a Pride hónap alatt több színpadot is uralhatott.

 

 

Mindenki szeretett amerikai elnöke, Barack Obama is megemlékezett a Stonewall-lázadásról, miután néhány hete közösségi oldalán bókolt egy szivárványszínű turbánnak:

50 évvel ezelőtt a Stonewall Innben történelmet írtak, amikor a New York-i LMBTQ-közösség a sarkára állt és elindított egy mozgalmat. 2016-ban büszkén neveztem ki ezt a helyet nemzeti emlékműnek – mindaddig, míg így folytatjuk, a történelmünk fejlődése megegyezik majd a jövőnk fejlődésével.

 

Barack Obama on Twitter

50 years ago, history was written at the Stonewall Inn when New York’s LGBT community stood up, spoke out, and started a movement. In 2016 I was proud to designate it as a national monument-a reminder the arc of our history is an arc of progress as long as we keep pushing for it.

 

Matt Bomer, nyíltan meleg színész személyesen látogatta meg a Stonewall Innt, melyről egy fotót is közzétett Twitter oldalán szivárványba mártott felirattal pólóján.

 

 

Madonna, aki az év legnagyobb volumenű pride rendezvényén, a World Pride-on is koncertet adott, egy videóban invitált minket a kulisszák mögé, ahol éppen sminkét tökéletesíti, körmei pedig a szivárvány színeiben pompáznak.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Madame ❌ Getting Ready for Pride weekend!! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈 #madamex C E L E B R A T E. 💙💚💛🧡 #worldpridenyc #stonewall50

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

 

A korábbi Spice Girl tag, Victoria Beckham egyedi pólójában pózolt a Pride alkalmából, mely példányainak bevételét az Albert Kennedy Trustnak adományozza.

 

 

Az újdonsült apuka, Andy Cohen barátaival osztott meg egy fényképet a háttérben nem mással, mint New York jelenleg egyik legnagyobb látványosságával, a szivárványszínbe öltöztetett Empire State Buildinggel.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kicking off World Pride with some of my #WWHL All Stars! #HappyPride ⭐️ 🏳️‍🌈⭐️🏳️‍🌈

Andy Cohen (@bravoandy) által megosztott bejegyzés,

 

Gus Kenworthy, olimpikon szintén barátaival állt össze egy közös kép erejéig a Stonewall Inn környékén, szivárványzászlókkal a háttérben, de a látványra a kép előterében sem panaszkodhatunk.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

she loves a good crop ✂️📐

gus kenworthy (@guskenworthy) által megosztott bejegyzés,

 

A Queer Eye Karamo Brown-ja és Jonathan Van Ness, akik közül utóbbi nem is olyan régen bújt elő nemsemlegesként, büszkén mutatták meg Pride-hoz illő öltözéküket.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Today we remember where we’ve been and celebrate where we’re going! w/ @jvn #Stonewall50 #HappyWorldPride

Karamo (@karamo) által megosztott bejegyzés,

 

Nicki Minaj az első Pride koncertjére emlékezett vissza, melyet tíz évvel ezelőtt adott, és amelyet elmondása szerint soha sem fog elfelejteni.

 

No Title

No Description

 

Mindeközben végezetül Drew Barrymore művész szemmel ünnepelte a Pride hónapot különböző színnel festett szívekkel szimbolizálva a szerelem sokszínűségét.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jim Dine said it best. I used to stare at this piece when I was a tiny little girl and marvel at it. And it is as fitting for today as ever.

Drew Barrymore (@drewbarrymore) által megosztott bejegyzés,

 

hirdetés
Previous post

Gyönyörű fotók az elmúlt évtizedek szerelmes nőiről

Next post

Templomban tartottak LMBTQ-bált diákoknak