Színes

Jonathan Bailey is felbukkan a Heartstopper következő évadában

Jonathan Bailey megerősítette a hírt, miszerint a Heartstopper közelgő harmadik évadában ő is felbukkan majd. Alice Oseman, a népszerű Netflix-produkció alapját képező képregény-sorozat írója csütörtökön jelentette be, hogy a Fellow Travelers sztárja Hayley Atwell (Doktor Strange az őrület multiverzumában) és Eddie Marsan (Ray Donovan) mellett csatlakozik az évadhoz.

Oseman szerint Marsan Charlie (Joe Locke) „bölcs és őszinte terapeutáját” fogja alakítani, míg Atwell Nick Nelson (Kit Connor) családjához csatlakozik Diane néniként. A nő „elviszi Nickéket egy nyári vakációra Menorcára„, és „kemény tanácsokat oszt meg vele a párkapcsolatáról„. A cameószerepben felbukkanó Bailey Jack Maddoxot alakítja, aki „Instagram-híres klasszis és Charlie celeb-rajongója„.

Abszolút öröm volt látni Hayley, Eddie és Jonathan tehetségét a meglévő szereplőink mellett” – mondta Oseman – „és alig várom, hogy a Heartstopper rajongói megismerjék ezeket az új karaktereket„.

 

 

Miközben egyre többet tudnak meg egymásról és a kapcsolataikról, társasági eseményeket és bulikat terveznek, és elkezdenek gondolkodni az egyetemen, mindenkinek meg kell tanulnia, hogyan támaszkodjon azokra, akiket szeret, amikor az élet nem a terv szerint alakul” – szól a közelgő évad szinopszisa, amely októbertől látható majd Netflixen.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin