Hírek

Nevetséges bizonyíték alapján tartóztattak le egy indonéz meleg párt

Letartóztatott az indéz rendőrség két férfit, miután több illatosított nedves törlőkendőt is találtak közös otthonukban. Az intézkedés oka, hogy melegnek vélik őket, amelyre egyértelmű bizonyítékként szolgál az említett higiéniai eszköz.

Együtt találtunk rájuk a szobában a nedves, illatosított törlőkendő bizonyítékok társaságában” – számolt be a razziáról a délkelet-ázsiai ország hatósága.

A jelentésből kiderült, hogy a két férfit szomszédaik jelentették fel, akik “idegesek” voltak azok viselkedése miatt.

Indonéziában sajnos egyre gyakoribbak az LMBTQ közösség tagjaival szembeni intézkedések. December elején több, mint egy tucat meleg és leszbikus páron hajtottak végre ördögűzést:

Indonéziában 18 LMBTQ páron hajtottak végre ördögűzést – Humen Online

18 meleg és leszbikus párt gyűjtöttek össze az indonéziai Padangban, hogy ördögűzéssel tegyék őket heteróvá. A rendőrség eddig 10 leszbikus pár és 8 transzgender párt gyűjtött össze Nyugat-Szumátrában “pszichológiai segítség és rehabilitáció” céljából – írja a Pink News. Hogy ez mit takar valójában? Egy ruqyah-nak nevezett ördögűzési folyamatot, mely sokszor jár együtt fizikai erőszakkal.

Nyáron pedig nyilvánosan botoztak meg egy azonos nemű párt:

Meleg párt botoztak meg nyilvánosan Indonéziában – Humen Online

Indonézia konzervatív Aceh tartományában 15 embert, köztük öt nőt botoztak meg nyilvánosan. A folyamatos nemzetközi felháborodás miatt a helyi illetékesek korábban megígérték, hogy a büntetésekből nem csinálnak bazári látványosságot, de a jelek szerint ezt az ígéretet nem veszik túl komolyan – annak ellenére sem, hogy már az ország elnöke is felemelte a szavát a megalázó …

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb