Színes

Nem várt rekordot döntött a RuPaul’s Drag Race 12. évada

Tévednek, akik azt hiszik, hogy leáldozóban van a RuPaul’s Drag Race reality show-nak.

A műsor készítéséért felelős World of Wonder produkciós iroda bejelentette, hogy az idén tavasszal sugárzott 12. évad minden korábbi évadnál magasabb nézettséget ért el. És ha mindez nem lenne elég, a VH1 az elmúlt tizenkét év legnézettebb péntek estéjét köszönheti a Drag Race-nek, amely 13 Emmy-jelölést is magáénak tudhatott idén.

 

A 12. évad versenyzői

 

Így az sem meglepő, hogy a VH1 már berendelte a RuPaul’s Drag Race 13. évadát és az All Stars 6. évadát – ha hinni lehet a pletykáknak, utóbbi forgatása hamarosan el is kezdődik, vagy talán már folyamatban is van. Természetesen mindkét évad epizódjait Untucked is kíséri majd.

A drag queenek a történelem számos embert próbáló időszakában álltak a frontvonalban.” – nyilatkozta a bejelentés kapcsán Charles RuPaul, a szériák műsorvezetője. „A RuPaul’s Drag Race 13, All Stars 6 és az új Untucked évadok újabb lehetőséget kínálnak számukra, hogy felnőjenek a feladathoz és terjesszék a szeretet üzenetét.

De nemcsak az Amerikai Egyesült Államok, hanem több európai ország is saját Drag Race-szel szórakoztatja nézőit a közeljövőben: 2021-ben érkezik a Drag Race UK második évada – amelynek forgatását úgy tudjuk, a koronavírus járvány miatt fel kellett függeszteni – és még idén adásba kerül a Drag Race Holland első évada. Utóbbit maga RuPaul jelentette be videóüzenetben:

 

Még idén újabb európai országban indul Drag Race

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin