Színes

Trixie Mattel átmenetileg visszavonul a drag világától

Trixie Mattel „három-négy hónapos szabadságra” indul a drag világából.

Az Elle-nek adott interjújában a drag queen és énekes-dalszerző elárulta, hogy július és október között szünetet tart, és nem lesz aktív a közösségi médiában sem, „szóval tényleg eltűnök egy időre”.

Trixie a RuPaul’s Drag Race hetedik évadának versenyzőjeként vált ismertté, ahol a hatodik helyen végzett, majd a Drag Race All Stars harmadik évadában elhozta a koronát.

Az azóta eltelt években négy stúdióalbumot adott ki, hat turnéja volt, hat évadát vezetett a The Pit Stop című műsornak, megalapította a Trixie Cosmetics kozmetikai márkát, a Queen of the Universe két évadában zsűrizett, és vezette saját reality műsorát, a Trixie Motelt.

Kollégájával (és a szintén a hetedik évadban végzett társával), Katyával emellett nyolc évadot vezetett az UNHhhh és több mint 150 epizódot a The Bald and the Beautiful című podcastjukból, és szerepelt a Netflix I Like to Watch sorozatában.

 

 

Trixie az Elle-nek elmondta, hogy amikor visszatér a draghez, „valószínűleg már nem fogok teljes Trixie sebességgel visszatérni. Az a Trixie, akit ismerünk, az a Trixie, aki minden YouTube-videóban, minden showban és minden tévéműsorban szerepel, azt már nem tudom fenntartani.

A hatalmas mókuskerékből, amiben eddig futottam, nagyon vissza kell vennem. Ez volt az a fázis, amikor mindenki azt mondta: „Mindenhol ott vagy. Hogy csinálod?” Úgy csinálom, hogy a földbe döngölöm magad. Családot akarok, életet akarok, és ez mostanáig nem igazán volt meg. Talán szakállat növesztek.

Trixie persze viccelődött: „Különben is, a többi drag queen már évek óta arra vár, hogy lelépjek a magassarkúmmal a torkukról. Imádják, amikor betegszabadságot veszek ki. Azok az átkozott ribik imádják, ha beteg vagyok. Imádják.

A The Zach Sang Show-ban adott interjúban pedig Trixie elárulta, hogy ez lesz az első ilyen szünet, és hogy végre „jobban érdekli a munka és a magánélet egyensúlya„. Hogy mit tervez még a szakállnövesztésen kívül? „Alaszkába megyek, mert még sosem dolgoztam ott, és valószínűleg soha nem is fogok, és látni akarom, milyen ott a hangulat”.

A Trixie Motel második évada, Drag Me Home alcímmel, június 1-jén mutatkozik be a Maxon.

 

Házfelújítás Trixie Mattel vezényletével – Drag Me Home

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin