Hírek

Még idén újabb európai országban indul Drag Race

A World of Wonder, az RTL és a Vincent TV együttműködésében valósul meg a Drag Race család újabb bővülése: még idén képernyőre kerül a Drag Race Holland, amely a WOW Presents Plus streaming szolgáltató segítségével nemcsak Hollandiában, de a világ további 160 országában, így Magyarországon is nyomon követhető lesz.

A hírt maga RuPaul jelentette be. A videó a World of Wonder Twitter-oldalán tekinthető meg:

 

 

A Drag Race Holland első évadában 10 drag queen küzdelmét nézhetjük végig a koronáért. Az epizódok felépítése a már megszokott sémát követi: minden héten egy kihívást kell teljesíteni és a két leggyengébben szereplő között úgynevezett lipsync battle keretében dől el, ki maradhat. A zsűri tagjairól, a vendégszereplőkről, valamint magukról a versenyzőkről a következő hetekben derülnek majd ki részletek.

Miután a RuPaul’s Drag Race All Stars 5 múlt héten véget ért, hosszú idő óta először csak egyetlen Drag Rave évad fut a világban. A Canada’s Drag Race első évadának ötödik epizódja magyar idő szerint péntek hajnalonként kerül adásba – a WOW Presents Pluson a korábbi részek angol nyelven, angol feliratozással elérhetőek.

Az indulókat korábban itt mutattuk be:

 

Itt a teljes lista a Canada’s Drag Race első évadának indulóiról

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb