Hírek

Alig ért véget a RuPaul’s Drag Race All Stars 5, már forgatnák a következő évadot

Július 24-én, a nemrég OnlyFans-oldalt indító Shea Couleé megkoronázásával ért véget a RuPaul’s Drag Race All Stars szériájának ötödik évada, ám ha hihetünk a Twitteren terjedő pletykának, a futószalagon hamarosan már a hatodik évadot készítik elő.

Bár az egykor Phi Phi O’Haraként ismert drag queen (RuPaul’s Drag Race 4. és All Stars 2. évad) nem drag queen többé és Twitteren is csak valódi nevén van regisztrálva (Jaremi Carey), továbbra is képben van arról, mi zajlik Drag Race fronton.

Egy követője említette kommentben, hogy szívesen látná visszatérni Phi Phit a következő All Stars évadban – akármennyire is mostohán bántak vele. Jaremi erre az ötletre így reagált: „SOHA nem fogok All Stars-t csinálni, SOHA. Nem érdemelnek meg. De ismerem a hatodik évad mezőnyét… és… hát…” – több azonban nem derül ki, a részleteket homályban hagyja az All Stars 2 után igen csak megkeseredett férfi.

 

 

Részleteket azért nem közöl a résztvevőkről, mert azzal szerinte tönkre tenné számukra a varázst, ám annyit még hozzátett, hogy hamarosan kezdődik a forgatás – utóbbi egészen hihető, hiszen újabban gyakorlatilag évente érkeznek az All Stars évadok is.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin