Színes

Házfelújítás Trixie Mattel vezényletével – Drag Me Home

Trixie Motel: Drag Me Home / fotó: HGTV

Itthon is sokan imádják a házvásárlós, házfelújítós műsorokat a különböző életmódcsatornákon. Ebbe a műfajba visz új színt Trixie Mattel, ugyanis június 1-jén debütált a Trixie Motel reality új évada, a Drag Me Home.

Az előző évadban szereplő motel megnyitása után Trixie Mattel és partnere, David nagy fába vágják a fejszéjüket: úgy döntöttek, összeköltöznek, ehhez pedig megalkotják a kettejük igényeinek megfelelő álomotthont. A RuPaul’s Drag Race All Stars 3 győztese mindent bedob a cél érdekében, megmozgat minden követ és kapcsolatot, sőt, még a házfelújítós műsorok arcai, Drew és Jonathan Scott is feltűnnek.

„Vállalkozásba fogni nehéz. Egy ház felújítása nehéz. Egy tévéműsort készíteni nehéz. Mi mindhármat egyszerre csináljuk”mesélte az Entertainment Weeklynek. Párjával az előző évadban megvásároltak, átalakítottak és megnyitottak egy Palm Springs-i motelt, és az egészet retró-rózsaszín csillogásba burkolták. A műsor és a motel sikeresnek bizonyult, akárcsak Trixie filmes és zenei kalandjai, így a bevételből megvettek egy 100 éves házat Hollywoodban.

Éppen akkor, amikor az HGTV-től zöld utat kapott a második évad, ez pedig arra késztette a párt, hogy a sorozat ezúttal a felújítás három hónapos (és az eredeti költségvetés kétszeresét kitevő) munkájára koncentráljon. Természetesen ennek következtében „ebben az évadban határozottan több lesz a sírás” – ígéri Trixie Mattel.

A második évad streamingen a Max kínálatába került be, de itthonról egyelőre nem érhető el a felületen.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin