Lifestyle

Nem titkolózik tovább Cara Delevingne és Ashley Benson

Bár hosszú ideje nyílt titoknak számít, hogy a két színésznő között több is van, mint barátság, Cara Delevingne egy díjátadón élt a lehetőséggel, hogy nyilvánosságra hozza kapcsolatát Ashley Bensonnal.

 

Ashley Benson és Cara Delevingne

 

A Trevor Project, mely céljául tűzte ki az LMBTQ-fiatalok öngyilkosságának megakadályozását, félévente rendezi meg a TrevorLIVE New York Gálát, hogy együtt ünnepelhessen azon LMBTQ-hírességekkel és támogatókkal, akik segítik a szervezet munkáját. Ezúttal Cara Delevingne-nek szánták a Hero Awardot, melyet az LMBTQ-jogokért való harcáért kapott – számol be róla a Pink News.

Köszönőbeszédében Cara Delevingne kitért arra is, hogy hálás annak az embernek, akitől olyan sokat tanulhatott, és aki az utóbbi időkben mindvégig mellette állt. Úgy gondolta itt a Pride, idén van a Stonewall-lázadás 50. évfordulója, ő pedig egy éve él boldog párkapcsolatban barátnőjével, így hát, miért is ne hozhatná nyilvánosságra?

Van itt a teremben egy számomra nagyon is fontos nő, akinek meg kell köszönnöm ezt a díjat, és remélem, tudod, hogy most rólad beszélek. Ő az egyik olyan ember, aki segített nekem abban, hogy megtanuljam magam szeretni, akkor, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Megmutatta nekem, milyen is az igaz szerelem, és megmutatta, hogyan fogadjam el, ami sokkal nehezebb volt, mint gondoltam volna. Szeretlek, Sprinkles.

 

 

Ashley Benson az Instagramon osztott meg barátnőjéről egy videót a díjátadó során, hogy kifejezze szeretetét és büszkeségét. Ám nem ez volt az első eset, hogy hallhattunk a párosról, hiszen korábban – amikor még kapcsolatuk nem volt hivatalos – egy férfi úgy gondolta, Benson jobbat érdemel, pontosabban egy vallásos férfit, amihez a színésznőnek, de leginkább Delevingne-nek volt egy-két keresetlen szava:

 

Homofób trollnak vágott vissza Cara Delevingne

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin