Hírek

Homofób trollnak vágott vissza Cara Delevingne

Delevingne nem volt rest visszaszólni egy homofób trollnak az interneten, miután az kijelentette: barátnőjének egy erős, jóképű, vallásos férfira lenne szüksége.

Egy éve röppentek fel a hírek, miszerint a modell-színésznő, Cara Delevingne és az egykori Pretty Little Liars sztárja, Ashley Benson egy párt alkotnak, és bár rajongóik támogatják őket, nem szabadulhatnak a homofób megnyilvánulásoktól sem – írja a Pink News.

 

Cara Delevingne és Ashley Benson

 

Az egész egy Instagram videóval kezdődött, melynek kommentjei között felbukkant egy homofób megnyilvánulás is, ami magára vonta a színésznők figyelmét is. A videón egy nő volt látható, aki a barátja kezét kötéllel kötötte össze, és úgy sétáltatta mint a kutyáját. A feltöltő állítása szerint Delevingne és Benson láthatóak a videón – még ha jelképesen is -, mire a kommentszekcióban máris Ashley Benson „pártjára álltak” mondván: Ashley jobbat érdemel. Egyikük azonban nem fogta vissza magát, és bővebben is kifejtette véleményét a párról:

Komolyan mondom, távol kell tartanod magad attól az ördögtől. Biztos vagyok benne, hogy egy szempillantás alatt találnál magadnak egy erős, jóképű, vallásos férfit. […] Te nem ilyen vagy, te nem vagy leszbikus. Te a férfiakat szereted, és pontosan erre lenne szükséged.

 

Cara Delevingne

 

Míg Benson próbálta csendben elintézni a dolgot, és megkérte a férfit, hogy törődjön a saját dolgával, Delevingne már korántsem fogta vissza magát „Kib*szottul gusztustalan vagy! Ha problémád van az igaz szerelemmel, akkor gyere és mondd a szemembe ahelyett, hogy gyűlölködő kommenteket írsz az Instagramon. Valójában sajnállak téged. Láthatóan nem vagy boldog az életeddel, és túl sok szabadidőd van. Talán találnod kellene egy hobbit, ami nem foglalja magába a homofóbiát és mások boldogságának utálatát.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin