Színes

Működő vulkánnál mondta ki a boldogító igent a meleg pár

fotó: Instagram @styrmir_heiddis

 

A közel harminc működő vulkánnal bíró Izlandon a fővárostól nem messze található Fagradalsfjall hegye vonzza a helyieket, főleg mióta 800 év után újra aktivizálta magát az itt található vulkán. A lenyűgöző látvány miatt a közelmúltban több mint ötvenezren keresték fel, hogy megcsodálják a lávafolyamot.

Sumarliði és Jónsi fantáziáját is megmozgatta a vulkán, bár ebben némi kényszer is szerepet játszhatott, mivel a koronavírus miatt az eredetileg tavaly szeptemberre tervezett esküvőjüket le kellett mondaniuk. 2015-ben ismerkedtek meg a Tinderen, az eljegyzésüket Párizsban tartották az Eiffel-torony előtt, és miután a vulkán népszerűvé vált a házasulandók között, ők is a vadregényes helyszín mellett döntöttek.

Az ötlet az utolsó pillanatban merült fel, négy napjuk volt mindent beszerezni az öltönyöktől a gyűrűkig, de a Pink Iceland esküvőszervező, a Styrmir & Heiðdís fotósai és a Kaco Films videósai profi munkát végeztek a nagy nap megörökítésével, amiről látványos kisfilmet forgattak.

 

És az is biztos, hogy a jeges sziklákon hömpölygő lávafolyam környéke tálcán kínálja a lehetőséget a biztonságos távolságtartáshoz. A semmi közepén található hegyet persze először meg is kellett másznia a násznépnek, ahogy minden szükséges kelléket is magukkal kellett vinniük, de ezek a képsorok minden nehézségéért kárpótolták a megjelenteket. Ha a videó nem jelenne meg rendesen, akkor KATTINTS IDE!

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin