Hírek

Mostohaanyjával kényszerítette szexre 11 éves fiát az apa, hogy kiűzze belőle a melegséget

Öt év bötrönbüntetésre ítéltek Nagy-Britanniában egy férfit, aki a kilencvenes években többször is szexuális aktusra kényszerítette fiát annak mostohaanyjával, hogy megbizonyosodjon róla, felnőttként nem válik homoszexuálissá. Az eredeti neve elhallgatását kérő, már 36 éves Daniel mostanra tudta csak elhatározni magát, hogy feljelentse vér szerinti édesapját és nevelőanyját, akivel azóta apja már nem él együtt.

 

Képünk illusztráció

 

Édesapám feladata lett volna, hogy védjen. Ehelyett elvették tőlem az ártatlanságomat és tönkretették a gyerekkoromat. Ezen soha nem fogom tudni túltenni magamat.” – nyilatkozta a fiatalember a brit Sunday Mirrornak. Felidézte, hogy az egész 11 éves korában, egy közös társasjátékozás során kezdődött, amikor is apja azt találta ki, hogy aki egy-egy kört veszít, az szabaduljon meg egy ruhadarabjától. A mostohaanya, Annette Breakspear hamarosan teljesen meztelen lett. Ekkor az apuka arra kapacitálta fiát, hogy érintse és csókolja meg a nő melleit.

Édesapám bátorított rá, így azt hittem rendben van. Az az este lehetett a próba, mert azt követően kezdődtek a közösülések.” – az ezutáni három évben Breakspear nemcsak elvette az éppen hogy tinédzserkorba lépő fiú szüzességét, hanem legalább további tíz alkalommal feküdt le vele. Egy alkalommal, mikor édesapja rászólt, hogy menjen jóéjt puszit adni a mostohaanyjának, Daniel az ágyhoz kötözve, meztelentül találta a nőt. A fiúnak ekkor is közösülnie kellett vele, sőt, a tulajdon apja is csatlakozott hozzájuk.

Többször előfordult továbbá, hogy szüleivel kellett pornófilmet néznie, amelyet szintén hármasozás követett. Daniel – apja minden erőfeszítése ellenére – felnőtt korára rájött, hogy a férfiakhoz vonzódik, a gyerekkori trauma miatt azonban párkapcsolatra szinte teljesen képtelen és a szexuális együttlét sem jelent számára semmit. „Azt a kevés szép emléket is beárnyékolja a trauma, amit okoztak nekem” – nyilatkozta a Mirrornak.

A bírósági tárgyalás során az édesapa, a 62 éves Richard Dowling annyit mondott védelmében, hogy fiát ezzel próbálta a jó irányba terelni, megakadályozandó, hogy meleggé váljon. Látott ugyanis arra utaló jeleket, hogy fia felnőve a saját neméhez vonzódik majd. Emellett ezzel próbálta távol tartani őt a pedofiloktól, „így tudva meg, hogy mi helyes és mi nem.

Daniel már a kilencvenes évek végén, fiatal felnőttként egyszer feljelentette apját, de akkor a hatóságok ejtették a vádat, miután bizonyíték hiányában az édesapának adtak igazat, aki állította, hogy a fia „megrögzött hazudodó.” 2015-ben aztán született bizonyíték: a fiú titokban rögzített egy apjával folytatott telefonbeszélgetést, amelyben az idősödő férfi elismerte, hogy rendszeresen zaklatták szexuálisan a fiatal Danielt.

A férfit öt, volt élettársát nyolc év börtönbüntetésre ítélték.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin