Nagyvilág

Nőnek adta ki magát a férfi, hogy megerőszakolhasson egy leszbikus nőt

Tsang Tsz-ho / fotó: The Standard

Megkezdődött annak a férfinak a pere Hongkongban, aki nőnek adta ki magát azért, hogy megerőszakolhasson egy leszbikus nőt. A 30 éves Tsang Tsz-ho a Butterfly leszbikus fórumot és a Her randialkalmazást használva csábította el az áldozatát, írja a The Standard napilap. Az ügyészség szerint a társkeresőkön a Jan becenevet használta, ahol magát fiús lánynak adta ki.

A munkanélküli férfi tavaly február 27-én a helyi COZi hotelbe hívta az interneten megismert áldozatát, ahol a nő már csak szex közben jött rá arra, hogy partnere valójában férfi. Lisa D’Almada Remedios ügyész azt közölte, hogy a nő ekkor azonnal eltolta magától a támadóját, de csak többszöri próbálkozásra járt sikerrel.

Az ügyészség szerint Tsangnak tudnia kellett, hogy a nő azonnal távozni akar majd, amikor kiderül a valódi neme. Hangsúlyozták, hogy az áldozat csak azért egyezett bele a szexuális aktusba, mert abban a hiszemben volt, hogy a partnere szintén nő. Az áldozat még azon az éjszakán értesítette a rendőrséget, a hatóságok pedig a szállodai szobában tartott nyomozás során megtalálták a férfi ondóját az ágyneműn. Tsang eddig nem adott magyarázatot a tettére, a bíróság csütörtökön hozhat ítéletet az ügyében.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin