Kultúra

Meleg apukák is vannak a Kacsamesék folytatásában

 

Az 1987-ben bemutatott, legendás animációs sorozat után harminc évvel a Disney úgy gondolta, hogy leporolja a Kacsameséket. 2017-től elkezdték gyártani az új részeket, a reboot sorozattal Emmy-jelöléseket is begyűjtöttek, jelenleg pedig már a harmadik évadnál tartanak.

Az évad nyitóepizódjában mutatkoztak be az egyik új karakter, Violet szülei – a szivárványcsaládban két apuka neveli a kislányt. A sorozat egyik vezető producere, Frank Angones a blogján úgy ír az apukákról, hogy ők háttérszereplők, akik az első részben még nem szólalnak meg.

„Mint minden karakterünkről, úgy Violetről is sokat beszélgettünk, hogy ki ő és mi a háttere – így jutottunk el a nagyon lelkes, a gondoskodást már túlzásba is vivő apukákig, akik szeretik egymást. Nem igazán építettünk köréjük cselekményt, de amikor eljön az az epizód, ami Tikire és Violetre fókuszál, akkor világos, hogy nekik ott kell lenniük.”

 

 

A Kacsamesék rebootjában a Disney igyekezett egy modern világot ábrázolni, így a karakterek is sokszínűek, de ahogy Angones is elismeri, az LMBTQ reprezentáción még nem dolgoztak eleget.

 

 

 

Egy tízéves kislány kérésére leszbikus pár fog feltűnni a Donald kacsa képregényben

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin