Hírek

Megrázó képek: Ismét meleg férfit végzett ki az Iszlám Állam

Az Iszlám Állam, más néven Iraki és Levantei Iszlám Állam vagy Iraki és Szíriai Iszlám Állam (angol rövidítéssel ISIS) egy dzsihádista csoport. Magát kalifátusnak kikiáltva a világ minden muszlimja fölött vallási fennhatóságot követel, és a világ muszlimok által lakott régióinak jelentős részét közvetlen politikai fennhatósága alatt kívánja egyesíteni a Levante térségből kiindulva (ez magában foglalja Jordániát, Izraelt, Palesztinát, Libanont, Ciprust és Törökország déli részét). A csoportot hivatalosan terroristaszervezetnek minősítette az ENSZ Biztonsági Tanácsa, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Ausztrália, Kanada, Indonézia és Szaúd-Arábia, emellett a nyugati és más médiumokban is széles körben terrorista szervezetként említik.

Nem véletlenül. Az elmúlt egy évben az ISIS kizárólag rémtetteivel került be a nemzetközi hírekbe. Gátlás nélkül gyilkolnak muszlimokat és nem muszlimokat egyaránt. Mindenkit, aki nem az általuk elvárt módon éli életét. E csoportba tartoznak az LMBTQ-emberek is. Meleg férfiak meggyilkolásáról már legalább négy alkalommal volt kénytelen beszámolni a világsajtó.

A legújabb kegyetlen kivégzésre brit források szerint egy egykor Szíriához tartozó városban, kedd délután került sort. Az eljárás szinte már hagyomány: a 25-30 év közötti férfinak letakarták a szemét, hátrakötözték a kezeit és egy több emeletes épület tetejéről lehajították. A még mozgó testet az összeverődő tömeg halálra kövezte.

A fiatalembernek állítólag azt ígérték elmenekülhet, ha túléli a zuhanást.

Fallingman2

Fallingman1

Fallingman3

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin