Színes

Egy rendőrt gyanúsítanak a meleg tévés és párja meggyilkolásával

Miután rejtélyes módon eltűnt az ausztrál tévés Jesse Baird (26) és párja, a légiutas-kísérő Luke Davies (29), a hatóságok arra jutottak, hogy a pár gyilkosság áldozata lett. A kétrendbeli gyilkossággal a nyomozók egy rendőrt, Baird korábbi párját, a 28 éves Beau Lamarre-Condont vádolják, aki február 23-án feladta magát, írja az ABC.

Az ausztrál hatóságok azután kezdték gyilkosságként kezelni az eltűnést, hogy Sydneyben a két férfihez köthető véres ruhákat és egyéb tárgyakat találtak egy szemetesben. A párt utoljára február 19-én látták. A szemtanúk arról számoltak be, hogy aznap reggel kiabálást és veszekedést hallottak a házuk felől, a térfigyelő kamerák felvételei pedig egy bérelt furgont mutattak a helyszínen aznap este. A kérdéses furgont, amelyet a rendőrség szerint a férfiak holttestének elszállítására használtak, péntek reggel találták meg Sydney déli részén.

A hatóságok közölték, hogy Lamarre munkahelyi fegyveréhez tartozó lövedéket találtak a házban, ahol jelentős mennyiségű vér és felborult bútorok voltak. Daniel Doherty főfelügyelő újságíróknak elmondta, hogy Lamarre eddig nem volt együttműködő a hatóságokkal, így a rendőrség most próbálja kideríteni, hová kerülhettek a holttestek. A rendőrség búvárai Newcastle külvárosában egy kis vízfolyást kutatnak át, miután úgy sejtik, arra járhatott a korábban használt furgon.

Egykori kollégái kedd este szöveges üzeneteket kaptak Baird telefonjáról. „Hogy ki használta azt a telefont, azt még meg kell állapítani” – mondta Doherty.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin