Hírek

LMBTQ szervezetnek adományozta egy étterem a homofób sportoló számlájának összegét

Ismerve az ausztrál rögbijátékos múltját, nem lehet meglepő az a kijelentés, hogy Israel Folau nem nagy rajongója az LMBTQ közösségnek. Sportolói karrierjén csúnya foltot ejtett homofób Instagram posztja, valamint legutóbb a házassági egyenlőséget és az abortuszt okolta az ausztrál erdőtüzekért. Most azonban a tudta nélkül mégis segített az LMBTQ közösségnek.

Miután a rögbijátékos és felesége elköltött egy kellemes vacsorát egy új-zélandi étteremben, a vezetőség eldöntötte, hogy fel szeretné használni az általuk kifizetett összeget. A vegán Gorilla Kitchen étterem hitvallása szerint sosem ítélkeznek az emberek felett, még akkor sem, ha más elképzelésük van az élet bizonyos pontjairól. Ezért ahelyett, hogy érzékeltették volna egyet nem értésüket Folau-val, távozása után a vacsoráért fizetett összeget felajánlották a Rainbow Youth-nak, egy jótékonysági szervezetnek, amely oktatást, információt és támogatást nyújt az új-zélandi LMBTQ fiatalok számára – írja a Lad Bible.

 

Maria és Israel Folau

 

„Büszkén mondhatjuk, hogy Israel Folau és a felesége, Maria Folau akaratlanul is támogatta a Rainbow Youth-t. Mi senkit sem ítélünk el a Gorilla Kitchennél, mert mi mindenkit szeretünk, nemcsak az állatokat. Ezért amikor Israel és Maria ellátogattak az éttermünkbe, boldogan kiszolgáltuk, hidratáltuk és megetettük őket. Azt viszont nem tudhatták, hogy a pénz, amit a Gorilla Kitchennél hagynak a vacsoráért, a Rainbow Youth nevű szervezethez kerül, ahol szeretik és elfogadják a sokszínűséget, valamint támogatást nyújtanak a fiatal és védtelen szivárvány közösségünknek”

– olvasható a Gorilla Kitchen facebook oldalán a bejegyzés.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin