Színes

Szteroidokat a melegek szednek, mondta a bokszoló, majd lebukott velük

fotó: Golden Boy Promotions

A korábbi könnyűsúlyú világbajnok Ryan Garcia meglepetésszerű győzelmet aratott, amikor háromszor is padlóra küldte a jelenlegi világbajnokot, Devin Haney-t. Csakhogy a doppingellenes szövetség szerint Garcia vizeletéből a meccs előtti és utáni napon is az Ostarine nevű, teljesítményfokozó szteroid volt kimutatható, írja a Guardian. (Az Ostarine a szteroidok biztonságosabb alternatívájának tekintett, tiltott anabolikus szer, amely 2008 óta szerepel a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség, a WADA tiltólistáján.)

Az ellenfeléről már a mérkőzés előtt is botrányosan nyilatkozó Garcia nem nyugodott bele a lebukásba, és a közösségi médiában elszabadult hajóágyúként mozgó bokszoló közölte: „Ha én szteroidokat szedtem, akkor tutira meleg vagyok.”

A nem túl okos mondatra nyilván örömmel csapott le a Twitter, emlékeztetve a bokszolót arra, hogy ez így coming outnak számít, ha közben kétszeres papírja van arról, hogy kimutatták a szert a szervezetéből.

 

A sportoló menedzsmentje közölte, megpróbálják kideríteni, hogy mi történt, és vizsgálatot ígértek, Garcia azonban addig is tovább vagdalkozik az online térben. Az elmúlt napokban már ott tart, hogy őt is börtönbe akarják zárni, mint Andrew Tate-et, hogy ellene is olyan fake news boszorkányüldözés folyik, mint Donald Trump ellen (akinek floridai birtokán vendégeskedett már), és különben is, őt csak azért támadják, mert hisz Jézusban.

A sport mellett könnyűzenei karriert is épít Garcia, új videoklipje épp két hete jött ki:

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin