Színes

Nem engedi iskolába a fiát az MMA-bajnok, nehogy ott meleggé váljon

Az amerikai Bryce Mitchell, aki jelenleg az UFC ranglistáján pehelysúlyban a 12. helyen szerepel, a napokban egy érdekes bejelentést tett az Instagramon. Miközben a két hónapja született kisfiát tartotta a kezében, kijelentette, hogy nem fogja iskolába engedni, mert különben meleggé válna.

„Minden gyerekünket magántanulóként fogjuk taníttatni, különben mindannyian melegek lesznek. Ez az oka annak, hogy itthon fogom taníttatni Tuckert, mert nem akarom, hogy kommunista legyen. Nem akarom, hogy a Sátánt imádja. Nem akarom, hogy meleg legyen.”

A civilben szarvasmarha-tenyésztő Mitchell azután közölte mindezt félmillió követőjével, hogy arra biztatott mindenkit, ne oltassák be a gyerekeiket, nem sokkal korábban pedig arra panaszkodott, hogy az állami iskolákban nem olvassák a diákok a Bibliát.

„Kivették az iskolákból és Edgar Allen Poe-val helyettesítették, aki összejött az unokatestvérével. Az én fiam nem fog Edgar Allan Poe-t olvasni, oké? A Bibliát fogja olvasni.”

Ahogy azt az NBC megjegyzi, az egyelőre nem világos, hogy a laposföld-hívő Mitchell maga kívánja-e tanítani a fiát.

A sportoló mentségére legyen mondva, tavaly decemberben minden idők egyik legfélelmetesebb, egyetlen ütéses KO-ját szenvedte el a ringben, ahol olyan súlyos ütést kapott a fejére, hogy 30 másodpercig eszméletlen volt, percekig nem tudott megmozdulni, és később is csak segítséggel tudott felállni.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin