Lifestyle

Leszbikus pónipárt köszönthetünk az Én kicsi pónim legújabb részében

Mr. Ratburn és szerelme esküvőjét követően, melynek az Arthur című mese nézői lehettek szemtanúi, egy újabb népszerű rajzfilmben találkozhatunk azonos nemű párral.

Az immár kilenc éve képernyőn lévő Én kicsi pónim: Varázslatos barátság című rajzfilm a végéhez közeledik utolsó évadával, ám a Pride Hónap jegyében igazán szép „búcsúajándékkal” készültek nézőiknek – írja a Pride.

 

No Title

New Post: Drawfriend Stuff (Pony Art Gallery) #2409 https://t.co/ZnPZ6gTeSx #brony #mlp #Mylittlepony pic.twitter.com/dt8luaHB5b

 

Az utolsó keresztes című rész néhol már vetítésre került, ám az amerikai csatornáknak a hétvégéig várniuk kell, hogy megtudhassák, kik is akarják szétszakítani a Szépségjegy Keresztesek klubját, és találkozhassanak a sorozat első azonos nemű párjával: Holiday nénivel és Lofty nénikével.

 

Holiday néni és Lofty nénike

 

Ha azonban bárki azt hinné, hogy Holiday és Lofty akár testvérek is lehetnének, el kell mondanunk, hogy maga a sorozat alapjául szolgáló könyv egyik írója, Michael Vogel erősítette meg Twitter-oldalán, hogy a két póni egy párt alkot. Így amikor egy rajongó megerősítést kért tőle, hogy Holiday és Lofty valóban leszbikusok-e, Vogel csupán annyit mondott: „Nos, biztos hogy nem testvérek… Holiday néni és Lofty nénike nagyon is aranyos pár.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy a páros újra felbukkan-e a sorozatban, mindenesetre – ahogy Mr. Ratburn példájából is láthattuk – fontos, hogy a gyerekek a családok és párkapcsolatok széles, valódi skálájával találkozhassanak a televízió képernyőjén.

Arról nem is beszélve, mennyire fontos az azonos nemű párok gyermekeinek és rokongyermekeinek, ha hozzájuk hasonló karakterekkel találkoznak kedvenc meséikben.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin