Lifestyle

Lesd el a sztárok stílusát!

Példaképek. Korábban sportolókra, írókra, politikusokra és egyházi vezetőkre néztek fel az emberek, ma már inkább a televíziós, filmes vagy éppen zenei tehetségek azok, akik mosolyukkal, megjelenésükkel, személyiségükkel és mindenekelőtt munkásságukkal napról napra elkápráztatnak bennünket. Figyelemmel kísérjük az életük minden pillanatát, mikor mit csinálnak, kivel élnek, hogyan szórakoznak és öltözködnek. A most következő összeállításban bemutatjuk az öt legstílusosabb hírességet, akikért milliók rajonganak.

Mariano Di Vaio, a sikkes olasz

A 27 éves olasz blogger és modell hatalmas elánnal robbant be a divat világába. Dús hajával és karakteres arcával azonnal rabul ejtette a női- és férfiszíveket. Több millió követője figyeli élete minden mozzanatát; hajviseletét, öltözködési stílusát sokan utánozzák. Mariano a maga 185 centiméteres magasságával, szálkás izomzatával igazán esztétikus látványt nyújt. Öltözködési stílusa ízig-vérig olasz. Kedveli az élénk színeket, a férfias szabásvonalakat, a felhajtott szárú nadrágot és a mokaszint. Gyakran visel inget, szereti a látványos kiegészítőket, többször látni kalapban és különleges napszemüvegben.

A bohém Johnny Depp

A népszerű színész botrányos nőügyeivel, magánéleti zűrjeivel minden héten szaftos sztorikkal látja el a bulvársajtót. Élvezi a sztársággal járó sikert és ismertséget, szereti a bulikat, a feltűnést és nem veti meg az alkoholt sem. Akárcsak a Karib-tenger kalózaiban Jack Sparrow karaktere, ő maga is az extravagáns megjelenés híve. Jellegzetes arcszőrzete, szemüvegei mellett a vörös szőnyegen kivillanó aranyfogaival kelt feltűnést. A hanyagul kigombolt ing egy mellénnyel és szakadt farmerrel, az öltöny mellé viselt selyemsál, a számtalan gyűrű és a feltűnő tetoválások csak erősítik a Depp-jelenséget. Legutóbb a Dior egyik illatkampányában tűnt fel, modellként is igazán hiteles.

Vagányan és lazán, mint Justin Bieber

Gyerekként lett világsztár, pillanatok alatt meghódította a slágerlistákat és ma is rekordokat döntöget az ismert zenei oldalakon, Youtube-videói a legnézettebbek közé tartoznak. Az amerikai énekes, Justin Bieber mindössze 22 éves és már mindent elért, amiről egy korabeli fiatal csak álmodhat. Bieber a hamar jött sikert meg is éli, többmillió dolláros otthonából luxusautókkal furikázik a városban, féktelen bulikkal vezeti le a feszültséget. Stílusa sokat változott az évek során. Izmos testét megszámlálhatatlan tetoválás díszíti, hajviselete leginkább a rendezetlen, ujjnyi lenövéses, mesterséges szőkeség. Laza felsőkben, nyomott mintás trikókban, kapucnis pulcsikban érzi jól magát. A közelmúltban feltűnt a legismertebb fehérneműmárka, a Calvin Klein óriásplakátjain. Valódi popsztár, szinte soha nem látni elegánsan.

A szexi szeplős Eddie Redmayne

Az Oscar-díjas brit színész nem tartozik a tipikus szépfiúk közé. Szexi szeplői, kedves mosolya és kifinomult stílusa mégis megnyerővé teszik Eddie Redmayne-t. A filmes gálákon minden esetben kifogástalan öltözékét kócos hajával dobja fel, gyakran látni csíkos vagy kockás öltönyben, szürke és fehér ingben. A dán lány sztárja a legnagyobb divatmagazinok kedvelt modellje, emellett láthattuk már a Burberry és a Prada kampányaiban is.

James Bond stílusában

A kékszemű 007-es a tökéletes angol úriember. Daniel Craig makulátlan vörös szőnyeges és hétköznapi öltözködését sokan irigylik. Visszafogott, gyakran visel öltönyt és szmokingot. Férfias megjelenése túllép a farmer-póló összeállításokon, előnyben részesíti a vasalt inget egy mintás nyakkendővel, vagy a zakó zsebébe tűzött, vidám díszzsebkendővel. Gyakran látni kardigánban, szereti a sötétkék és a fekete kiegészítőket. Daniel Craig karakteres vonásaira felfigyelt a reklámipar is, az Omega és a Heineken ismert arca.

 

Szerző: Szakács Gábor

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin