Lifestyle

Kylie Minogue-nak írt rajongói levelet az ír miniszterelnök

Kylie Minogue nagy népszerűségnek örvend a meleg férfiak körében és Írország miniszterelnöke sem kivétel közülük – ha másból nem is, a nemrég írt rajongói leveléből kiderül.

Tavaly ugyanis Leo Varadkar rajongói levelet írt a popsztárnak, amikor az Írországban koncertezett, szállása pedig, mint kiderült, nem is volt olyan messze a miniszterelnök irodájától – írja a GayStarNews.

 

Az ominózus levél

 

A levelet maga Varadkar vetette egy, a miniszterelnöki hivatal szimbólumával ellátott papírra tavaly ősszel, de csupán most hozták nyilvánosságra – hihetetlen, de megjelenését többen is akadályozni szerették volna. Egyesek szerint megalázó az országra nézve.

Varadkar és párja, Matthew Barrett végül a dublini koncerten találkozhatott az énekesnővel, amelyről több pletyka is szárnyra kelt. A valódi levelet illetően azonban nem kell pletykákra hagyatkoznunk, hiszen magunk is elolvashatjuk tartalmát:

Kedves Kylie, csak egy levelet szeretnék küldeni neked a dublini koncerted apropójából. Nagyon várom már, hogy ott lehessek. Hatalmas rajongód vagyok! Teljesen megértem, miért szálltál meg a Merrion Hotelben, amely éppen az irodám utcájának túloldalán található. Ha szeretnéd, szívesen köszöntenélek személyesen, amikor megérkezel Írországba.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin