Itthon

Kövér László most épp terrorizmust vizionál az LMBTQ-jogok kapcsán

 

Csak nem akar a kormánypárt leszállni a nemváltó óvodások témáról. Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Európai uniós Civil Együttműködési Tanács (EuCET) konferenciáján újra a Fidesz propagandáját ismételgette.

Az Országgyűlés elnöke úgy fogalmazott, hogy „a homoszexualitásról azt állítják, hogy biológiai adottság, a heteroszexualitásról viszont azt, hogy csak egy tanult dolog, ami megváltoztatható, és azért rögtön be is akarnak menni az óvodákba, hogy megváltoztassák a gyerekeinket” írja a hirado.hu.

Kövér szerint az, hogy a férfiak és nők közötti különbségeket eltörlik, teljes romlásba taszítja a nyugati társadalmakat. A házelnök azt bizonygatta, hogy a nemi identitás ellen „terrorizmus” folyik, az „LMBTQ- és gendertanok” megtámadják a férfi és női nemi identitást és a család intézményét.

A házelnök nem először nyilatkozik hajmeresztő módon az LMBTQ-közösségről, sikerült már meghamisítania a Fidesz történelmét, összemosnia a pedofíliát a melegek általi örökbefogadással, és olyat is mondott már, hogy az LMBTQ-közösség a halál kultúráját hirdeti.

Kövér a mostani beszédében kitért a Fidesz-propaganda többi elemére is, úgy mint a migránsok, akiket az Európai Unió a munkanélküliségre hivatkozva „hurcol be”, és a klímavédelmet is ismételten elutasította azzal, hogy ez csak a „gazdaság destabilizálásának” eszköze.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin