Hírek

Ismét nagyot alkotott a Magyar Országgyűlés elnöke

Kövér László nyitotta meg a III. Budapesti Demográfiai Csúcs csütörtök délutáni panelbeszélgetését, amely a „Demográfia és a politika, magán- és közügyek” címet kapta. Az országgyűlés elnöke hűen önmagához ismét számos hajmeresztő gondolatot osztott meg hallgatóságával – foglalja össze a 444.

A magyar demográfiai helyzetre reflektálva a politikus többek között ekézte az abortuszt (a tény, hogy Magyarországon 1981 óta évről-évre többen halnak meg, mint születnek “összefügg azzal, hogy 1956 júniusában hazánk volt az  első és akkor egyetlen ország, a világon, (..) ahol teljesen szabaddá tették a művi terhességmegszakítást, az abortuszt“), közüggyé emelte a gyerekvállalást (“gyermekvállalás a legszemélyesebb közügy. (..) Az európai meghasonlást csak akkor lehet elhárítani, ha minden európai országban egyben a legfontosabb közüggyé is válik“) és mentális fordulatot hirdetett: “olyan mentális fordulatra van szükség társadalmainkban, amelynek eredményeképpen a hagyományos értékekhez, a normalitáshoz ragaszkodó, ma még meglévő többség tevékenyen is hajlandó lesz értékrendjének és életformájának védelmére.

Talán nem lepi meg az Olvasót, hogy a hagyományos értékekre térvén kijutott pár megjegyzés az LMBTQ-közösségnek is, amely a rossz oldalon áll és a halál kultúráját hirdeti a kontinensen. Ide tartoznak „akik a természetes nemi különbségeket természetellenes módon manipulálják”, „akik azt hirdetik, hogy a homoszexuális irányultság megváltoztathatatlan”, „akik a férfiban és a nőben nem a társakat, hanem az egymással szemben folytatandó harcaikban különbözőségeiket elhagyó riválisokat látattnak” és azok, „akik a családot nem a szeretet, hanem az erőszak fészkeként állítják be”.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb