Nagyvilág

Kifizetődő a vállalatok számára az LMBTQ-barát működés

 

Az Open for Business jelentése szerint ha egy vállalatnál átlátható az LMBTQ munkaerő-felvétel és integráció, az nagyobb profitot eredményezhet.

Az Investor Guide to LGBTQIA+ Inclusion (Befektetői útmutató az LMBTQIA+ integrációhoz) című kiadvány megállapította, hogy a legjobb LMBTQ átláthatósági pontszámmal rendelkező vállalatok 2,3-szor nyereségesebbek, mint a 25 legalacsonyabb pontszámmal rendelkező vállalat.

A jelentés az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Németország és Ausztrália 290 legnagyobb tőzsdén jegyzett vállalatát elemezve azt vizsgálta, hogy ezek a vállalatok hogyan integrálják az LMBTQ közösséget a környezetvédelmi, társadalmi és vállalatirányítási (ESG) stratégiáikba és beszámolóikba.

„A fogyasztók 59 százaléka állítja, hogy többet fog vásárolni olyan márkáktól, amelyek sokszínű közösségekre, például az LMBT-re összpontosító kampányokat indítanak”mondja Ken Janssens, a jelentés egyik szerzője.
„A Z generációs befektetők 67 százaléka olyan befektetési termékeket és stratégiákat szeretne, amelyek elősegítik az LMBT-inklúziót” – folytatta, utalva a Morgan Stanley bank nemrégiben készült jelentésére.

Konzervatív csoportok rendszeresen bojkottra és tiltakozásra szólítják fel az embereket, ha olyan reklámkampányokat látnak, amelyek LMBTQ-inkluzívak. Az Open for Business jelentése alapján azonban még így is kifizetődő a cégek számára a sokszínűség támogatása.

„Ez a jelentés azt mutatja meg, hogy a vállalati LMBTQ+ integráció többről szól, mint pusztán pride zászlókról és szivárványos logókról – arról, hogy mit is jelent jó vállalkozást vezetni.”

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin