Hírek

Kiderült, melyik ország a legjobb egy LMBTQ nászútra!

A kutatások során azt tartották leginkább szem előtt, hogy mely országok a leginkább LMBTQ-barátok, és mennyire népszerűek utazás szempontjából.

 

 

A Latin Amerikai Utazási Társaság Kanadát nevezte meg, mint a legjobb hely, amely megfelelhet egy LMBTQ nászútra – olvashatjuk a GayTimes oldalán.

A kutatás csakis olyan országokra korlátozódott, amelyek legalizálták a homoszexualitást, és megvizsgálták azt is, hogy maga az azonos neműek közti házasság legális-e, végezetül pedig hogy mennyire népszerű a friss házasok körében a hely, mint romantikus úti cél.

A második helyen szorosan Kanada sarkában Új-Zéland végzett. Az első hely megszerzésében az is sokat számított, hogy Kanada volt az első nem európai ország, amely legalizálta az azonos neműek házasságát, de a hely természeti szépsége is hatással volt a döntésre, többek között a Niagara-vízesés és az északi fények miatt.

A TOP 10-es listán helyet kapott Ausztria, Svájc, Írország, Franciaország, Görögország, Finnország, az USA és Olaszország is.

Adam Groffman, az Travels of Adam nevű blog alapítója szerint egyáltalán nem meglepő, hogy Kanada az első helyen végzett.

„Világszínvonalú városok vannak ott remek éttermekkel, csodálatos utakkal túrázóknak, kalandprogramokkal és barátságos légkörrel. Személy szerint Torontóban és Montréalban szeretem a meleg szomszédságokat, ezek tényleg nagyon szociális, barátságos helyek, ahol tényleg belekóstolhatunk a helyi meleg életbe.”

Reméljük, hamarosan Magyarország is kiemelet helyet kap majd hasonló listán. A Pink Budapest pont ezen dolgozik:

https://humenonline.hu/budapest-loves-you-bemutattak-a-fovaros-meleg-imazsvideojat/

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin