Lifestyle

„Keresztény cölibátust” fogadott a meleg YouTuber

Lohanthony (eredeti nevén Anthony Quintal) azzal szerzett ismertséget és népszerűséget magának a közösségi média angol nyelvű sarkában, hogy soha nem csinált titkot melegségéből és minden visszafogottságot mellőzve, őszintén és önmagát adva szórakoztatta nézőit.

Néhány nappal ezelőtt követői azonban egészen más tartalmú YouTube-videóra kattinthattak. A „Jézus szállít – túlélni a szexualitást” című felvételen a 21 éves fiatalember nemcsak a szexualitásról, hanem a keresztény cölibátusról is beszél, amely mellett fogadalmat tett.

 

 

A videóban mesél arról, hogy sokáig küzdött alkohol és drogproblémákkal, de mostmár józan, illetve fiatalon szexuálisan zaklatta egy „idősebb fiú”, ami mély sebeket ejtett rajta. A „meleg szerelmet” egy évtizeden át kereste, de végül csalódnia kellett – így vezetett az út Jézus Krisztushoz, aki végül kitöltötte a benne tátongó ürességet.

Lohanthony folyamatosan „azonos nemű vonzódásról” beszél és szexuális orientációját a fiatalkori traumával köti össze – ezek után a nézők joggal kezdtek el aggódni amiatt, hogy a srác a közelmúltban átnevelő terápián vett részt, ott szokták ugyanis hasonló elméletekkel „kezelni” az LMBTQ-fiatalokat. „Lohanthony elkötelezett keresztény hite egészen addig a pillanatig klassz volt, amíg a homoszexualitást szexuális zaklatás következményeként kezdte emlegetni” – írta egy kommentelő.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin